Etalage & Sitemap

Een overzicht van interessante pagina's en links

Boekentips

Bekijk een overzicht van inspirerende en interessante managementboeken op onze pagina met boekentips. Bekijk ook de afzonderlijke top 25 boekentips over managementboeken over bijv. leiderschap, verandermanagement, Scrum, innovatie, teamontwikkeling, platformen, agile werken, Lean, kunstmatige intelligentie, klantgerichtheid en andere tips voor interessante boeken.

Digitale transformatie

Voor het veelgebruikte begrip ‘digitale transformatie‘ hebben we een kleine ‘wikipedia’ gemaakt. Bekijk de pagina’s over ‘wat is digitale transformatie‘ en wat is het verschil tussen ‘digitaliseren’ en ‘digitale transformatie’? Bekijk ook de leeslijst digitale transformatie.

Digitaal Leiderschap

Het maken van de juiste keuzes in dit digitale tijdperk vraag om goed digitaal leiderschap. Wat is digitaal leiderschap en waarom is het belangrijk? Bekijk ook de unieke opleiding ‘Leiderschap van strategische vernieuwing‘.

The Feed Factory & Event Connectors

In samenwerking met IT Helden ontwikkelde Arne Keuning voor VVV Nederland The Feed Factory, een ‘slimme tool én platform’ voor culturele en toeristische evenementen en locaties voor destinatie marketing organisaties (DMO’s), citymarketing- en andere organisaties die een actueel en relevant aanbod voor hun stad, streek of regio willen verzamelen, beheren en publiceren.

Inmiddels is The Feed Factory onderdeel van Event Connectors, een zelfstandige organisatie met diverse tools, toepassingen, diensten en klanten als Haarlem Marketing, Gemeente Velsen, Stadsdeel Amsterdam ZuidOost, amsterdam&partners, Rotterdam Festivals, Rotterdam Partners en Zandvoort Marketing. Bekijk The Feed Factory en Destination Support.

Congresagenda vol met interessante evenementen, congressen en webinars

Bekijk op congresagenda.nl de kalender met alle congressen, seminars, conferenties, webinars en andere zakelijke events in Nederland en België.

Ondersteuning speciaal voor gemeenten, waterschappen, bibliotheken,  woningcorporaties en zorg

Organisaties in de publieke sector als gemeenten, waterschappen, ziekenhuizen, bibliotheken en woningcorporaties hebben specifieke uitdagingen op het gebied van omgevingswet, participatie, digitale toegankelijkheid, zaakgericht werken, huurdercommunicatie en digitale innovatie binnen de overheid.

Bekijk de pagina’s met specifieke ondersteuning voor jouw gemeente, jouw waterschap, jouw bibliotheek of jouw woningcorporatie.

Het boek ‘Kleur bekennen’

Marco Derksen schreef samen met Rachelle van der Linden het boek ‘Kleur bekennen‘ over hoe je de koers van je organisatie kunt bepalen met het organisatiekompas. Bekijk ook andere interessante boeken over digitale transformatie.

Inspirerende docent, spreker of dagvoorzitter gezocht?

Boek Marco Derksen als docent, inspirerende spreker of dagvoorzitter (of moderator) voor congres, (online) evenement, kennissessie, bijeenkomst, masterclass, of inspiratiesessie.

Platformen, organisaties van de toekomst?

Platformen worden vaak genoemd als toekomstige wijzen van ondernemen en organiseren. Wat is nu een platform, welke typen platformen zijn er en zijn platformen de organisaties van de toekomst?

Innovatie, wat is het?

Lees onze blogs, evenementen en webpagina’s rondom innovatie en onze tips voor boeken over innovatie.

Onze sitemap

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (102)
Contact