Etalage & Sitemap

Een overzicht van pagina's op de website van Upstream

Naast de webpagina’s weergegeven in het menu hebben wij nog diverse andere webpagina’s op onze website. We zetten – als ondersteuning bij het vinden van interessante webpagina’s en websites – ook speciaal een aantal onderdelen van onze website en andere websites en projecten in de ‘etalage’. Hieronder een overzicht van interessante onderdelen, websites, projecten, digitale activiteiten en een sitemap (op hoofdniveau) van onze website.

Advies, consultancy, trainingen en interim management

De dienstverlening van Upstream strekt zich uit van strategisch advies, organisatieadvies,  management consulting, consultancy tot verandermanagement en programma- en projectmanagement. Ook bieden wij interim management & recruitment voor interim managers en interim professionals. Daarnaast verzorgen wij presentaties, keynotes, workshops en trainingen. Ook bemiddelen we in inspirerende sprekers en dagvoorzitters via ons ‘sprekersbureau’.

Digitale transformatie

Voor het veelgebruikte begrip en onze expertise ‘digitale transformatie‘ hebben we een kleine ‘wikipedia’ gemaakt. Bekijk de pagina’s over ‘wat is digitale transformatie‘ en wat is het verschil tussen ‘digitaliseren’ en ‘digitale transformatie’? Bekijk ook de leeslijst digitale transformatie.

Digitaal Leiderschap

Het maken van de juiste keuzes in dit digitale tijdperk vraag om goed digitaal leiderschap. Wat is digitaal leiderschap en waarom is het belangrijk?

Het boek ‘Kleur bekennen’

Marco Derksen schreef samen met Rachelle van der Linden het boek ‘Kleur bekennen‘ over hoe je de koers van je organisatie kunt bepalen met het organisatiekompas. Bekijk ook andere interessante boeken over digitale transformatie.

Inspirerende spreker of dagvoorzitter gezocht?

Boek Marco Derksen of Arne Keuning als een inspirerende spreker of dagvoorzitter (of moderator) voor congres, (online) evenement, kennissessie, bijeenkomst, masterclass, of inspiratiesessie.

Platformen

Platformen worden vaak genoemd als toekomstige wijzen van ondernemen en organiseren. Wat is nu een platform, welke typen platformen zijn er en zijn platformen de organisaties van de toekomst?

Innovatie, wat is het?

Lees onze blogs, evenementen en webpagina’s rondom innovatie en onze tips voor boeken over innovatie.

Open Onderzoek

OpenOnderzoek.nl is ontstaan vanuit de dagelijkse adviespraktijk van digitaal strategen Marco Derksen (Upstream) en Alex Talsma (Digitectuur). Beiden geloven in de kracht van de online community en zij werken graag met specialisten en met gebruikers samen. Dankzij OpenOnderzoek.nl kunnen zij samen met de online community nieuwe inzichten verzamelen en die vertalen naar praktische adviezen voor uiteenlopende opdrachtgevers.

Platform The Feed Factory & Event Connectors

In samenwerking met IT Helden bouwen we aan The Feed Factory, een ‘slimme tool én platform’ voor culturele en toeristische evenementen en locaties voor destinatie marketing organisaties (DMO’s), citymarketing- en andere organisaties die een actueel en relevant aanbod voor hun stad, streek of regio willen verzamelen, beheren en publiceren. In 2017 bouwden we al versie 1.0 voor iamsterdam.com, Rotterdam Partners en Rotterdam Festivals. Inmiddels is Event Connectors een zelfstandige activiteit met diverse tools, toepassingen en diensten. Bekijk Event Connectors, Event List, Destination Data en Destination Support.

Interessante (online) evenementen, congressen en webinars

Bekijk in onze agenda interessante webinars, online evenementen, masterclasses, congressen, trainingen en andere bijeenkomsten voor het opdoen en delen van kennis en inspiratie.

Bekijk ook deze kalender met congressen in Nederland en België:

Ondersteuning speciaal voor gemeenten, waterschappen en woningcorporaties

Organisaties in de publieke sector als gemeenten, waterschappen en woningcorporaties hebben specifieke uitdagingen op het gebied van omgevingswet, participatie, zaakgericht werken, huurdercommunicatie en digitale innovatie binnen de overheid.

Blijf op de hoogte met tips, kennis en de nieuwste inzichten over digitale transformatie, digitalisering, digitaal klantcontact en digitale evenementen via de Upstream nieuwsbrief. Ontvang ook interessante webinars, blogs, evenementen en tips in je mailbox.

Over ons
Upstream is persoonlijk en betrokken bij jouw digitaal project. We willen graag dat jij een gezicht krijgt bij de namen die je regelmatig voorbij ziet komen. We staan open voor een kennismaking gesprek en bieden een luisterend oor voor de uitdagingen die binnen jouw organisatie spelen. Kijk voor meer informatie naar: Upstream werkt samen aan advies, strategie en digitale projecten.

Onze sitemap

 

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (1406)
Contact