Etalage & Sitemap

Een overzicht van pagina's op de website van Upstream

Naast de webpagina’s weergegeven in het menu hebben wij nog diverse andere webpagina’s op onze website. We zetten ook speciaal een aantal onderdelen van onze website in de ‘etalage’. Hieronder een overzicht van interessante onderdelen en een sitemap (op hoofdniveau) van onze website.

Advies, consultancy, trainingen en interim management

De dienstverlening van Upstream strekt zich uit van strategisch advies, organisatieadvies,  management consulting, consultancy tot verandermanagement en programma- en projectmanagement. Ook bieden wij interim management & recruitment voor interim managers en interim professionals. Daarnaast verzorgen wij presentaties, keynotes, workshops en trainingen. Ook bemiddelen we in inspirerende sprekers en dagvoorzitters.

Digitale transformatie

Voor het veelgebruikte begrip ‘digitale transformatie’ hebben we een kleine ‘wikipedia’ gemaakt. Bekijk de pagina’s over ‘wat is digitale transformatie‘ en wat is het verschil tussen ‘digitaliseren’ en ‘digitale transformatie’? Bekijk ook de leeslijst digitale transformatie.

Digitaal Leiderschap

Het maken van de juiste keuzes in dit digitale tijdperk vraag om goed digitaal leiderschap. Wat is digitaal leiderschap en waarom is het belangrijk?

Het boek ‘Kleur bekennen’

Marco Derksen schreef samen met Rachelle van der Linden het boek ‘Kleur bekennen‘ over hoe je de koers van je organisatie kunt bepalen met het organisatiekompas.

Inspirerende spreker of dagvoorzitter gezocht?

Boek Marco Derksen als een inspirerende spreker of dagvoorzitter (of moderator) voor congres, evenement, kennissessie, bijeenkomst of inspiratiesessie.

Platformen

Platformen worden vaak genoemd als toekomstige wijzen van ondernemen en organiseren. Wat is nu een platform, welke typen platformen zijn er en zijn platformen de organisaties van de toekomst?

Onze sitemap

 

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (1403)
Contact