Amy Colsters - Upstream - Office Assistent Amy Colsters Office Assistent & Administratie

Wat is een platform en wat betekent een platformeconomie nu eigenlijk? Wat kun je met deze platformen en wat is een platformrevolutie? Lees en leer alles wat je moet weten over digitale platformen en hoe je deze kennis kunt gebruiken voor de platformeconomie van de toekomst. Bekijk hieronder een selectie van managementboeken over platformen.

Boeken over platformen of platforms

Lees managementboeken over platformen of platforms om meer inzicht te krijgen in de platformeconomie en de bijbehorende strategieën.

Boeken over platformstrategie

Deze boeken verkennen de verschillende aspecten van platformen en de strategieën die bedrijven kunnen gebruiken om succesvol te opereren op de platforms of platformen. Lees over de kracht van een platform strategie.

Platform strategie is een essentieel onderwerp voor organisaties die succesvol willen zijn in de digitale economie. In managementboeken over platformen wordt diepgaand ingegaan op hoe bedrijven waarde kunnen creëren door middel van platformen en hoe ze hun strategieën effectief kunnen vormgeven.

Handboek Platformeconomie

Het handboek platformeconomie biedt waardevolle inzichten voor mensen die meer willen begrijpen over de impact van platformen. Het handboek platformeconomie biedt een uitgebreide analyse van de verschillende aspecten van platformen, van hun businessmodellen tot hun regelgeving en maatschappelijke implicaties. Het handboek platformeconomie is een onmisbare bron van kennis voor iedereen die geïnteresseerd is in de dynamiek van platformen.

Meer boeken over platformeconomie

Boeken over Amazon als Platform & Jeff Bezos

Het geheim van het platform Bol.com

Blogs, congressen en managementboeken over platformen

Bekijk ook deze blog waarin Maaike Linders beschrijft in hoeverre ‘klassieke’ platformen zoals Uber en Deliveroo de organisaties van de toekomst zijn. Zij was erg geïnteresseerd in de verschillende soorten platforms en las daarom graag boeken over de platforms of platformen.

Op Managementboek.nl kun je nog veel meer interessante managementboeken over platformen, platformeconomie en platformrevolutie vinden.

Kijk ook op congresagenda.nl voor actuele webinars, evenementen en congressen over o.a. platformen, platformeconomie en meer interessante onderwerpen.

Contact