Amy Colsters - Upstream - Office Assistent Amy Colsters Office Assistent & Administratie

Bekijk een selectie van managementboeken over het actuele en veelbesproken onderwerp digitale transformatie. Lees alles wat je moet weten over digitale transformatie en het behouden van bestaansrecht als organisatie. Kies het managementboek dat jou helpt om digitaal te transformeren.

Managementboeken over Digitale Transformatie

Hieronder een selectie van managementboeken over het onderwerp digitale transformatie:

‘Hét managementboek voor digitale transformatie, van technologie tot verdienmodel’

Digitale transformatie gaat niet over technologie. Het gaat over wat u en uw organisatie ermee doen om relevant te blijven in een digitaliserende samenleving. Het gaat over hoe u en uw medewerkers samenwerken om producten en diensten te ontwikkelen die passen in ons huidige tijdperk en hoe de bedrijfsprocessen daarvoor veranderd moeten worden. En het gaat over veranderingen in uw bedrijfsmodel en de verdeling van kosten en baten in de begroting.

Sander Jansen en James van de Merbel beschrijven in hun boek de strategie die nodig is om uw organisatie naar de volgende fase van de digitale transformatie te brengen. Bekijk het boek over digitale transformatie

Meer boeken over Digitale Transformatie

Bekijk hieronder meer boeken over digitale transformatie.

Boeken Digitale Transformatie

Vakantieboekenlijst Marco Derksen

Sinds 2006 zet Marco Derksen een lijst met interessante boeken op een rij over digitale transformatie, innovatie, organisatiekunde en/of maatschappelijke ontwikkelingen die hij gaat lezen in zijn vakantie. Hiervoor vraagt hij aan zijn netwerk tips voor interessante boeken en aansprekende auteurs. Bekijk zijn vakantieboekenlijst.

Vlogs, video’s en managementboeken over digitale transformatie

Bekijk ook onze pagina met vlogs, video’s, auteurs en boeken over digitale transformatie. Op Managementboek.nl kun je nog veel meer interessante boeken over digitaliseren, digitaal leiderschap en organisatieverandering vinden.

Kijk ook op congresagenda.nl voor actuele webinars, evenementen, congressen en presentaties over o.a. digitaliseren, digitale transformatie, digitaal klantcontact en meer interessante onderwerpen.

Boekentip Verandermanagement

Contact