Amy Colsters - Upstream - Office Assistent Amy Colsters Office Assistent & Administratie

Bekijk een selectie van managementboeken over het actuele en veelbesproken onderwerp digitale transformatie. Lees alles wat je moet weten over digitale transformatie en het behouden van bestaansrecht als organisatie. Kies het boek dat jou helpt om digitaal te transformeren.

Managementboeken over Digitale Transformatie

Hieronder een selectie van boeken over het onderwerp digitale transformatie:

Meer boeken over Digitale Transformatie

Bekijk hieronder meer boeken over digitale transformatie.

Boeken Digitale Transformatie

Vakantieboekenlijst Marco Derksen

Sinds 2006 zet Marco Derksen een lijst met interessante boeken op een rij over digitale transformatie, innovatie, organisatiekunde en/of maatschappelijke ontwikkelingen die hij gaat lezen in zijn vakantie. Hiervoor vraagt hij aan zijn netwerk tips voor interessante boeken en aansprekende auteurs. Bekijk zijn laatste vakantieboekenlijst van 2020.

Vlogs, video’s en boeken over digitale transformatie

Bekijk ook onze pagina met vlogs, video’s, auteurs en boeken over digitale transformatie. Op Managementboek.nl kun je nog veel meer interessante boeken over digitaliseren, digitaal leiderschap en organisatieverandering vinden.

Kijk ook opĀ congresagenda.nl voor actuele webinars, evenementen, congressen en presentaties over o.a. digitaliseren, digitale transformatie, digitaal klantcontact en meer interessante onderwerpen.

Boekentip!

Contact