Amy Colsters - Upstream - Office Assistent Amy Colsters Office Assistent & Administratie

Het zijn Tricky tijden! Bekijk een selectie van boeken over het actuele en veelbesproken onderwerp digitale transformatie. Lees alles wat je moet weten over digitale transformatie en het behouden van bestaansrecht als organisatie. Kies het boek dat jou en je organisatie helpt om succesvol digitaal te transformeren.

Managementboeken over Digitale Transformatie

Hieronder een selectie van managementboeken over het onderwerp digitale transformatie:

‘Hét managementboek voor digitale transformatie, van technologie tot verdienmodel’

Cover managementboek over digitale transformatie door auteur Sander JansenSander Jansen en James van de Merbel beschrijven in hun boek de strategie die nodig is om uw organisatie naar de volgende fase van de digitale transformatie te brengen. James van de Merbel en Sander Jansen hebben beiden veel praktijkervaring bij het digitaal transformeren van organisaties.

‘Het managementboek voor digitale transformatie, van technologie tot verdienmodel’ van Sander Jansen & James van de Merbel is een absolute must read voor beslissers. Heb jij al een digital transformatieplan? Bekijk hét managementboek over digitale transformatie

Meer boeken over Digitale Transformatie

Bekijk hieronder meer boeken over digitale transformatie van auteurs als Alexandra Jankovich, Menno Lanting, Jo Caudron, Peter Hinssen, Karin Zwiggelaar, Steven van Belleghem, Cor Molenaar, Martijn Aslander en vele andere schrijvers van boeken over digitale transformatie.

Digitale transformatie zo doe je dat!

Digitale transformatie is tegenwoordig essentieel voor organisaties die relevant willen blijven in een steeds veranderende digitale wereld. Boeken over digitale transformatie geven inzichten, inspiratie en handvatten om de stap naar digitale transformatie te maken.

Boek Digitale transformatie zo doe je dat Het boek digitale transformatie zo doe je dat biedt waardevolle inzichten en praktische tips voor bedrijven, organisaties en vooral de (semi)publieke sector die de stap willen zetten naar een volgende fase. Het geeft handvatten voor het ontwikkelen van een digitale transformatie strategie, het implementeren van nieuwe technologieën, inzet van data en het creëren van een cultuur van innovatie binnen de organisatie.

Met behulp van dit ‘niet-ICT-boek’ over digitale transformatie kunnen organisaties succesvol de uitdagingen van digitale transformatie aangaan, een digital transformatieplan ontwikkelen en zich aanpassen aan de eisen van de moderne digitale tijd. Bekijk “Digitale transformatie zo doe je dat”

Leiderschap bij digitale transformatie - Boek Cio 3.0 Karin ZwiggelaarBoekentip: CIO 3.0 – Leiden met digitale transformatie

Het eind vorig jaar gepubliceerde boek ‘CIO 3.0 – Leiden met Digitale Transformatie‘ van Karin Zwiggelaar en Antoon van Luxemburg, verkent de verschuiving van de rol van de CIO door de tijd heen: van een technisch gerichte functie naar een bruggenbouwer tussen bedrijfsvoering en ICT, en uiteindelijk naar een strategisch, integraal onderdeel van de bedrijfsstrategie. Deze evolutie in leiderschap door CIO’s markeert een periode waarin digitale technologieën zoals mobiele apparaten, sociale media, cloud computing, en kunstmatige intelligentie een disruptieve invloed hebben op organisaties, leiderschap en leidinggeven. Lees over de boeklancering en bekijk het boek CIO 3.0 – Leiden met digitale transformatie

Cover boek Tricky tijden door auteur en spreker Jitske KramerBoekentip: Tricky Tijden

Laat je niet gek maken, aldus Jitske Kramer! Het zijn Tricky Tijden. De bestaande ordening staat ter discussie, het vertrouwde moeten we loslaten en grenzen worden verlegd.

Elke transformatie kent een turbulente tussentijd, een intrigerende transitiefase waar de wereld lijkt te spelen met haar eigen regels. In deze verwarrende tijd verschuilen we ons graag achter schijnzekerheden en laten we ons te gemakkelijk verleiden door mooie beloftes.

In het boek Tricky Tijden van Jitske Kramer ontdek je de fascinerende dynamiek van grote veranderingen. Zij ontrafelt de menselijke reacties op ingrijpende transformaties, met inspirerende inzichten uit de antropologie en diverse culturen. Ze geeft ook hoop. We zijn verdwaald, maar niet verloren. We zijn al vaker door de turbulente tijden van transities gegaan. We kunnen dit! Laat je niet gek maken en lees het boek Tricky Tijden van Jitske Kramer.

Digitale transformatie boek of digital transformation book?

Op zoek naar een digitale transformatie boek? Ook wel ‘digital transformation boek’ of ‘digital transformation book’ genoemd. Ontdek interessante boeken over succesvol digitaal transformeren, digital transformation, digital transformationplan en het implementeren van digitale strategieën. Leer meer over digitale transformatie en hoe je dit effectief toepast in jouw organisatie.

Boeken over technologie en digitale transformatie

Laat je inspireren door boekentips en praktische inzichten. De digitale transformatie boeken leggen uit hoe organisaties succesvol kunnen digitaal transformeren met praktische tips, 10 stappen en heldere strategieën. Raadpleeg óók boeken over technologie om zijn kennis over digitale transformatie verder te vergroten Net als het boek digitale transformatie, zo doe je dat!

Boekentip Leiderschap bij digitale transformatie

Ben je op zoek naar boeken over leiderschap bij digitale transformatie? Bekijk dan onze top 25 boeken over leiderschap in dit digitale tijdperk.

Boeken over Digitale Transformatie Marco Derksen

Vakantieboekenlijst Marco Derksen

Sinds 2006 zet Marco Derksen een lijst met interessante boeken op een rij over digitale transformatie, innovatie, organisatiekunde en/of maatschappelijke ontwikkelingen die hij gaat lezen in zijn vakantie. Hiervoor vraagt hij aan zijn netwerk tips voor interessante boeken en aansprekende auteurs. Bekijk zijn vakantieboekenlijst. Marco schrijft ook over ‘Wat is digitale transformatie?” en de impact van technologieën op onze maatschappij.

Vlogs, video’s en managementboeken over digitale transformatie

Bekijk ook onze pagina met vlogs, video’s, auteurs en boeken over digitale transformatie. Op Managementboek.nl kun je nog veel meer interessante boeken over digitaliseren, digitalisatie, digitaal leiderschap, digital transformation, verandermanagement, en organisatieverandering vinden.

Boekentip Verandermanagement

Kijk ook op congresagenda.nl voor actuele webinars, evenementen, congressen en presentaties over o.a. digitaliseren, digitale transformatie, digitaal klantcontact en meer interessante onderwerpen. Of kijk eens naar de (Post-Hbo) opleiding Digital Business Transformation aan de HAN waar Marco Derksen kerndocent van is.

Contact