Amy Colsters - Upstream - Office Assistent Amy Colsters Office Assistent & Administratie

Ben je op zoek naar een managementboek over verandermanagement? Hoe kun je leren veranderen? Wat is goed verandermanagement en hoe pak je dit aan? En wat is veranderkunde? Hoe leidt jij je organisatie naar verandering? Hoe geef je sturing aan teams tijdens veranderprocessen en hoe ontwikkel je wendbaarheid en veranderkracht? En doe je dat ’top-down’ of ‘Bottom Up?

Wil jij de structuur, cultuur en/of werkwijze binnen jouw organisatie veranderen? Lees en leer alles wat je moet weten over verandermanagement en veranderkunde en hoe je – als verandermanager, veranderkundige, leidinggevende, eigenaar, consultant of manager – deze kennis kunt gebruiken voor de toekomst. Om succesvol te zijn in verandermanagement, is het belangrijk om de beste managementboeken over ‘veranderen‘ te raadplegen. Bekijk hieronder een selectie van managementboeken over verandermanagement. Vind jouw verandermanagement boek!

Boeken over verandermanagement

Cover boek bottum-up van Floor de RuiterBoekentip: Bottom Up!

De spelregels voor verandering zijn drastisch aan het veranderen. De starre regels van de top-down mentaliteit maken plaats voor collectieve energie, eigenaarschap en ‘the wisdom of the crowd’. Het boek ‘Bottom-up!‘ van Floor de Ruiter is een inspirerend, helder geschreven en praktisch toepasbare boek met tools voor ieder verandertraject. Het verandermanagement boek is een must-read voor iedereen die geïnteresseerd is in systeemtransformaties en op zoek is naar nieuwe, innovatieve manieren om verandering te bewerkstelligen. Wees een voorloper in organisatieverandering en maak de switch van top-down naar bottom-up. Bekijk Bottom Up!

Boeken over veranderkunde

Verandermanagement: De sleutel tot succesvolle veranderingen

Verandermanagement wordt ook wel als de sleutel tot succesvolle veranderingen benoemd. Bekijk een overzicht van de topboeken over verandermanagement die worden aanbevolen.

Boeken over veranderproces

Boekentip: Boeken van Arend Ardon over veranderkunde

Arend Ardon is sociaal psycholoog en bedrijfskundige en eigenaar van The Change Studio, een bureau dat inspirerende trajecten begeleidt op het gebied van leiderschap en vernieuwing. Zijn boeken over veranderkunde zijn meer dan het lezen waard. Bekijk hieronder zijn boeken over verandering, vernieuwing, (traag) versnellen en leiderschap.

Interventiekundige en veranderkundige Shirine Moerkerken

Shirine Moerkerken is een prominente auteur, autoriteit en expert op het gebied van verandermanagement. Haar boeken zijn zeer gewaardeerd in de managementwereld en bieden waardevolle inzichten en strategieën om effectieve veranderingen binnen organisaties te realiseren.  Haar boeken bieden praktische handvatten en bruikbare adviezen voor managers die willen leren hoe ze veranderingen succesvol kunnen doorvoeren in hun organisatie. Haar boeken zijn een must-read voor iedereen die geïnteresseerd is in het verbeteren en transformeren van organisaties.

Boekentip: Het complete veranderboek

Dit boek van Ron Schinkelshoek (bedrijfskundige, veranderkundige en expert in verandering en leiderschap) biedt je een complete veranderaanpak om elk veranderproces in goede banen te leiden en gaat over duurzaam veranderen voor nieuwsgierige leiders en adviseurs.

Boekentip: Basisboek Leren Veranderen

Leren Veranderen is al 20 jaar hét Handboek voor de veranderkundige. Het boek biedt een actueel, compact en samenhangend overzicht van belangrijke veranderlessen. Bekijk het basisboek Leren Veranderen.

Boekentip: Basisboek Integrale Veranderkunde

Het is duidelijk: veranderkunde-nieuwe-stijl vraagt om een integrale, evidencebased benadering. Het Basisboek Integrale Veranderkunde doet daarvan verslag. Met het ‘Basisboek Integrale Veranderkunde’ geven de auteurs een breed, actueel, relevant en onderbouwd beeld van het vak Veranderkunde en hoe je dat kunt toepassen. Bekijk het basisboek Integrale Veranderkunde

Vind jouw boek over verandermanagement

Op Managementboek.nl kun je nog veel meer interessante managementboeken vinden over verandermanagement, veranderkracht, veranderingsbereidheid, veranderingsprocessen en veranderkunde. Een verandermanagement boek is een essentieel hulpmiddel voor professionals die geïnteresseerd zijn in het begrijpen en toepassen van effectieve veranderstrategieën. Vind jouw verandermanagement boek!

Congressen en leergangen over verandermanagement

Je kunt ook congressen, evenementen en leergangen vinden over dit onderwerp. Leer bijv. ook coachend leidinggeven in een veranderproces of bezoek het jaarcongres verander met impact of het jaarcongres teamcoaching.

Kijk ook op congresagenda.nl voor actuele webinars, evenementen, congressen en presentaties over o.a. verandermanagement, veranderkunde, veranderprocessen en meer interessante onderwerpen.

Contact