Amy Colsters - Upstream - Office Assistent Amy Colsters Office Assistent & Administratie

Wat is leiderschap? Wat betekent digitaal leiderschap nu eigenlijk? Hoe geef je inspirerend leiding op afstand? Hoe ontwikkel je jouw leiderschapskwaliteiten en je leiderschapsstijl? Tegen welke leiderschapsdilemma’s loop jij aan als manager, leider, bestuurder en/of als toezichthouder? Bekijk interessante managementboeken over digitaal leiderschap.

Hieronder staan managementboeken over het actuele en veelbesproken onderwerp digitaal leiderschap. Lees alles wat je moet weten over leiderschap en de veranderingen die zich in razendsnel tempo voordoen op dit gebied. Kies het managementboek over leiderschap dat jou helpt om digitaal te leiden.

Boeken over (digitale) leiderschap

Boeken over leiderschapsontwikkeling

Cover van boek Don;t Push me van Genieke HertogsBoekentip: Don’t push me!

Hoe krijg ik die ander mee? Dat is een vraag die sinds mensenheugenis een cruciale rol speelt in onze interacties en ook in leiderschap. Het boek ‘Don’t push me!’ van Genieke Hertoghs is een aanrader voor iedereen die méér uit de ontmoeting met anderen wil halen en een stimulans om ontmoetingen tussen jou en de ander op een waarderende wijze te sturen. Bekijk het boek Don’t push me!

Boeken over leiderschapscommunicatie

Cover boek bottum-up van Floor de RuiterBoekentip: Bottom Up!

De spelregels voor verandering en leiderschap zijn drastisch aan het veranderen. De starre regels van de top-down mentaliteit maken plaats voor collectieve energie, eigenaarschap en ‘the wisdom of the crowd’. Het boek ‘Bottom-up!‘ van Floor de Ruiter is een inspirerend, helder geschreven en praktisch toepasbare boek met tools voor ieder verandertraject. Het boek is een must-read voor iedereen die geïnteresseerd is in systeemtransformaties en op zoek is naar nieuwe, innovatieve manieren om verandering te bewerkstelligen. Wees als leider een voorloper in organisatieverandering en maak de switch van top-down naar bottom-up. Bekijk Bottom Up!

Boeken over leidinggeven

Blogs, evenementen en managementboeken over digitaal leiderschap

Bekijk ook deze blog waarin Marco Derksen vertelt wat een leider is, lees ook Marco’s blog over het boek ‘Bottom-up!’ van Floor de Ruiter of lees hier hoe auteur Paul Verhaeghe hoopt op een ander, horizontaal, leiderschap.

Op Managementboek.nl kun je nog veel meer interessante managementboeken over (digitaal) leiderschap, leidinggeven, leiderschapsstijlen, transformationeel leiderschap, situationeel leiderschap en leiderschap op afstand vinden.

Kijk ook op congresagenda.nl voor actuele webinars, evenementen, congressen en masterclasses over o.a. innovatief organiseren, vernieuwing, disruptie, (digitaal) leiderschap en meer interessante onderwerpen.

Contact