Amy Colsters - Upstream - Office Assistent Amy Colsters Office Assistent & Administratie

Wat is organisatiekunde? Hoe bepaal je een organisatiestructuur? Hoe verander je een organisatiecultuur? Hoe ga je mee in de transformatie binnen je organisatie en blijf je in ontwikkeling?

Bekijk een selectie van managementboeken over het actuele en veelbesproken onderwerp organisatiekunde. Lees alles wat je moet weten over organisatiestructuur, organisatietransformatie, organisatiecultuur, organisatieontwikkeling en organisatiekunde. Kies het boek dat jouw organisatie helpt.

Boeken over organisatiestructuur

Boeken over organisatietransformatie

Wat zijn de succes- en faalfactoren voor organisatie transformatie en cultuurverandering? Ontdek het in het boek Leiding geven aan organisatie transformatie van Rogier Offerhaus.

Boeken over organisatiecultuur

Boeken over organisatieontwikkeling

 

“Het doorlopen van een verandering van je organisatie waarbij de mens 100% centraal staat, verbonden is met een waardevol netwerk, de juiste gedragingen en processen integreert, data gedreven en met digitaal als norm.”

Boeken over organisatiekunde

 

Vlogs, video’s en boeken over organisatiekunde

Op Managementboek.nl kun je nog veel meer interessante boeken over organisatieontwikkeling, organisatieverandering en organisatiestructuur vinden. Kijk ook in onze agenda voor actuele webinars, evenementen, congressen en presentaties.

Contact