Amy Colsters - Upstream - Office Assistent Amy Colsters Office Assistent & Administratie

Er zijn veel boeken geschreven over digitale transformatie, leiderschap, verandermanagement, ondernemerschap, scrum, agile, lean management, bedrijfskunde, teamontwikkeling, marketing, klantcontact, strategie, human resource management, kunstmatige intelligentie en innovatie. Alles lezen is onmogelijk. Maar hoe kies je dan de boeken die voor jou interessant zijn? Bekijk de tips!

Wij hebben interessante managementboeken voor je op een rijtje gezet. We hebben gekeken naar ‘must-read’ managementboeken, goed beoordeelde klassiekers en aanbevolen managementboeken. bekijk de tips voor managementboeken over veel onderwerpen.

Top 25 Managementboeken

Managementboek Upstream - Dan Heath - Hoe los je problemen op voordat ze zich voordoen - boekentip

Tip: Boek Upstream Dan Heath

Auteur Dan Heath schreef het managementboek, ‘Upstream; Problemen voorkomen voordat ze zich voordoen’. Het is een boek naar ons hart en verwoord hoe anders denken kan leiden tot opmerkelijke resultaten. De kracht van preventie blijkt uit vele voorbeelden van anders (lees ‘Upstream’) denken en preventie. Tip: lees het boek Upstream van Dan Heath

Meer tips voor managementboeken, congressen, seminars en trainingen

Op Managementboek.nl vind je nog meer interessante managementboeken over onderwerpen als:

Bekijk ook interessante congressen, opleidingen en trainingen.

Boekomslag Kleur Bekennen - Marco Derksen & Rachelle van der LindenTip: Boek Kleur bekennen

Het vernieuwen van je organisatie: je weet dat je er nu aan moet beginnen om ook in de toekomst relevant te zijn. Waar begin je? En hoe pak je het aan? Wat wordt je koers en je organisatiekompas?

In de afgelopen twintig jaar hebben Rachelle van der Linden en Marco Derksen ervaren hoe je tot fundamentele innovatie kunt komen. Ze schreven er samen het managementboek ‘Kleur bekennen‘ over.

Daarnaast kun je op managementboek.nl ook diverse seminars en trainingen vinden over bijv. Lean Management, Design Thinking en Psychologie voor Managers. Bekijk ook het over ‘Veranderen met Impact met o.a. Arend Ardon.

Boekentips Marco Derksen

Marco leest graag en deelt zijn boekentips in blogs op zijn persoonlijke blog Koneksa Mondo. Bekijk blogs en boekentips van Marco.

Vind jouw congres op congresagenda.nl

Kijk ook op congresagenda.nl voor actuele webinars, evenementen, congressen en seminars over o.a. management, zorg, e-health, verpleegkunde, medisch, duurzaamheid, digitalisering & data, security, toerisme, cultuur, bedrijfskunde, lean management en meer interessante onderwerpen.

Contact