Amy Colsters - Upstream - Office Assistent Amy Colsters Office Assistent & Administratie

Er zijn veel boeken geschreven over digitale transformatie, leiderschap, verandermanagement, ondernemerschap, data, scrum, agile, lean management, bedrijfskunde, teamontwikkeling, marketing, klantcontact, strategie, communicatie, human resource management, kunstmatige intelligentie en innovatie. Alles lezen is onmogelijk. Maar hoe kies je dan de boeken die voor jou interessant zijn? Bekijk hieronder de Top 25 Tips Managementboeken!

Wij hebben interessante managementboeken voor je op een rijtje gezet. We hebben gekeken naar ‘must-read’ managementboeken, goed beoordeelde klassiekers, aanbevolen managementboeken en andere boeken tips. Bekijk de tips voor managementboeken:

Top 25 Managementboeken

Cover boek Tijdmeesterschap - handreiking veranderkundeBoekentip: Tijdmeesterschap

Het boek ‘Tijdmeesterschap, een handreiking voor veranderaars ontrafelt de tijd’ bevat lessen en concrete voorbeelden waarmee dat handelingsrepertoire gevormd kan worden. Het is een prachtige en zinvolle bijdrage aan het vergroten van ons bewustzijn over tijd. De 21 auteurs, waaronder Marco Derksen, allen verbonden aan Sioo, gaan in op de verschillende dimensies van tijd.

In hun dagelijks handelen zijn organisatie- en veranderprofessionals zich bewust van de verschillende soorten tijd maar soms is hier maar beperkt een taal voor beschikbaar en daardoor ontbreekt het ook aan handelingsrepertoire. Het nieuwe boek ‘Tijdmeesterschap‘ doet een handreiking en geeft een conceptualisering van het begrip van tijd. Het helpt professionals in organisatieverandering en veranderkunde in het maken van een eigen tijdskader om de diverse verschijningsvormen van tijd beter te zien en bewuster te gebruiken in de eigen werkpraktijk. Bekijk het boek Tijdmeesterschap.

Meer boekentips voor managementboeken, congressen, seminars en trainingen

Op Managementboek.nl vind je nog meer interessante managementboeken over onderwerpen als:

Bedrijfskunde, de basis – Welke boeken voor bedrijfskunde?

Het is belangrijk om regelmatig managementboeken over bedrijfskunde of ander onderwerpen als leiderschap, communicatie, verandermanagement of strategisch management te lezen om nieuwe inzichten op te doen en je kennis te verbreden. Op zoek naar bedrijfskunde boeken? Wat zijn de must read boeken? Bekijk management boeken over bedrijfskunde.

Managers, CEO’s en ondernemers zijn ook op zoek naar nieuwe inzichten over efficiëntie, waarde toevoegen en verspilling verminderen door het lezen van verschillende lean management boeken.

Een goed managementboek kopen?

Ben je op zoek naar een managementboek als manager, verandermanager, leider, CEO, leidinggevende, professional of ambitieuze medewerker of student? Vind en koop een managementboek op één van onze pagina’s met boekentips en toplijsten over verandermanagement, leiderschap, Lean, veranderkunde, data, innovatie, agile of één van de andere interessante onderwerpen. Bekijk de boekentips of koop direct op managementboek.nl. Direct een managementboek kopen

Daarnaast kun je op managementboek.nl ook diverse seminars en trainingen vinden over bijv. Lean Management, Design Thinking en Psychologie voor Managers. Bekijk ook het over ‘Veranderen met Impact met o.a. Arend Ardon, Jaap Boonstra, Ben Tiggelaar en andere interessante sprekers en auteurs. Bekijk meer interessante congressen, opleidingen en trainingen.

Managementboek Upstream - Dan Heath - Hoe los je problemen op voordat ze zich voordoen - boekentipBoekentip: Upstream Dan Heath

Auteur Dan Heath schreef het managementboek, ‘Upstream; Problemen voorkomen voordat ze zich voordoen’. Het is een boek naar ons hart en verwoord hoe anders denken kan leiden tot opmerkelijke resultaten. De kracht van preventie blijkt uit vele voorbeelden van anders (lees ‘Upstream’) denken en preventie. Tip: lees het boek Upstream van Dan Heath

Boekentip: Kleur bekennen

Boekomslag Kleur Bekennen - Marco Derksen & Rachelle van der LindenHet vernieuwen van je organisatie: je weet dat je er nu aan moet beginnen om ook in de toekomst relevant te zijn. Waar begin je? En hoe pak je het aan? Wat wordt je koers en je organisatiekompas?

In de afgelopen twintig jaar hebben Rachelle van der Linden en Marco Derksen ervaren hoe je tot fundamentele innovatie kunt komen. Ze schreven er samen het managementboek ‘Kleur bekennen‘ over.

Boekentips Marco Derksen

Marco Derksen leest graag en deelt zijn boekentips, vlogs, podcast en publicaties in blogs op zijn persoonlijke blog Koneksa Mondo. Bekijk blogs en boekentips van Marco.

Vind jouw congres op congresagenda.nl

Kijk ook op congresagenda.nl voor actuele webinars, evenementen, congressen en seminars over o.a. management, zorg, e-health, verpleegkunde, medisch, duurzaamheid, digitalisering & data, security, toerisme, cultuur, communicatie, bedrijfskunde, lean management en meer interessante onderwerpen.

Contact