Amy Colsters - Upstream - Office Assistent Amy Colsters Office Assistent & Administratie

Er zijn zoveel boeken geschreven over digitale transformatie, leiderschap, verandermanagement, ondernemerschap, scrum, bedrijfskunde, teamontwikkeling, marketing, strategie, human resource management, duurzaamheid en innovatie. Alles lezen is onmogelijk. Maar hoe kies je dan de boeken die voor jou interessant zijn?

Wij hebben interessante managementboeken voor je op een rijtje gezet door het samenstellen van een top 25 boekentips per onderwerp. We hebben gekeken naar ‘must-read’ managementboeken, goed beoordeelde klassiekers en aanbevolen managementboeken. Bekijk interessante managementboeken die je moet lezen.

Top 25 Managementboeken

Boekomslag Kleur Bekennen - Marco Derksen & Rachelle van der LindenTip: Boek Kleur bekennen

Het vernieuwen van je organisatie: je weet dat je er nu aan moet beginnen om ook in de toekomst relevant te zijn. Maar het is makkelijker gezegd dan gedaan. Waar begin je? En hoe pak je het aan? Wat wordt je koers en je organisatiekompas?

In de afgelopen twintig jaar hebben Rachelle van der Linden en Marco Derksen ervaren hoe je tot fundamentele innovatie kunt komen. Ze schreven er samen het managementboek ‘Kleur bekennen‘ over.

Managementboek Upstream - Dan Heath - Hoe los je problemen op voordat ze zich voordoen - boekentip

Tip: Boek Upstream Dan Heath

Auteur Dan Heath schreef het managementboek, ‘Upstream; Problemen voorkomen voordat ze zich voordoen’. Het is een boek naar ons hart en verwoord hoe anders denken kan leiden tot opmerkelijke resultaten. De kracht van preventie blijkt uit vele voorbeelden van anders (lees ‘Upstream’) denken en preventie.

Meer tips voor managementboeken, seminars en trainingen

Op Managementboek.nl vind je nog meer interessante managementboeken over onderwerpen als:

Daarnaast kun je op managementboek.nl ook diverse seminars en trainingen vinden over bijv. Lean Management, Design Thinking en Psychologie voor Managers.

Vind jouw congres op congresagenda

Kijk ook op congresagenda.nl voor actuele webinars, evenementen, congressen en seminars over o.a. management, zorg, e-health, verpleegkunde, medisch, duurzaamheid, digitalisering & data, security, toerisme, cultuur en meer interessante onderwerpen.

Contact