Amy Colsters - Upstream - Office Assistent Amy Colsters Office Assistent & Administratie

Wat is een startup? Wanneer ben je nu een startup en wanneer een scale-up? En wat is een Lean startup? En wat zijn nu de succesfactoren om van idee tot start-up te komen?

Lees en leer alles wat je moet weten in boeken over startup’s, scale-up’s en hoe je deze kennis kunt gebruiken om jouw organisatie. Ben je op zoek naar een start-up blueprint, scorecard of wil je investeren in een startup? Bekijk de selectie van managementboeken.

Boeken over startup’s

Bekijk hieronder een selectie van managementboeken over startup’s

Boek van idee naar startupBoekentip: Van idee naar start-up

Heb je een idee voor een nieuw product, een nieuwe dienst of een innovatief project? Van idee naar start-up helpt je stap-voor-stap van een businessidee naar een product of dienst die inspeelt op de behoeften van de klant en tegelijkertijd levensvatbaar is. Lees het praktisch stappenplan naar product-marktfit.

Cover managementboek Eric Ries Lean Startup

Boekentip: The Lean startup van Eric Ries

Hoe kun je voortdurend en succesvol innoveren? In deze internationale bestseller lees je alles over de principes en technieken van de Lean Startup. Met de Lean startup methode leer je hoe je een startup opbouwt. Vervolgens lees je over manieren om waarde te creëren, snel op te schalen en te groeien. Lees het boek van Eric Ries over de Lean startup.

Boeken over scale-up’s

Hoe kom je van succesvolle startup naar de volgende fase? Hoe groei je en ga je om met snelle groei?

Boeken over innovatieve businessmodellen

Bekijk boeken over innovatieve businessmodellen om van idee tot succes te komen.

Boeken over waardecreatie

Hoe creëer je waarde (met je startup)?

Meer managementboeken over start-up’s, scale-up’s en waardevolle businessmodellen

Op Managementboek.nl kun je nog veel meer interessante boeken over startup’s, scale-up’s, waardecreatie en innovatieve businessmodellen vinden. Lees ook over ondernemerschap. Laat je inspireren met deze boekentips.

Kijk ook op congresagenda.nl voor actuele webinars, evenementen, congressen en presentaties over o.a. ondernemerschap, startup’s, management, business, disruptie en meer interessante onderwerpen.

Contact