Amy Colsters

Office Assistent & Administratie

Amy is office assistent en administratieve kracht bij Upstream, opvolgster van Marloes van Willigenburg. Afspraken kun je direct via Amy maken. Alle organisatorische en administratieve zaken worden ook door Amy gecoördineerd.

Voor Upstream verzorgt Amy als office assistent het coördineren en inplannen van afspraken. Amy is ook het interne en externe aanspreekpunt voor alle algemene en administratieve vragen.

In haar rol als office assistent voert Amy ook de administratie van Upstream. Ze zorgt voor de facturatie, verwerking van inkomende facturen, debiteuren- en crediteurenbeheer en helpt met diverse bank- en belastingzaken.

Samen met alle (netwerk-)partners zorgt ze voor een goede urenregistratie en rapportage.

Amy is zowel een mens van vlees & bloed als een virtueel persoonlijke assistent die op afstand werkt. Een deel van haar agenda taken doet ze o.b.v. kunstmatige intelligentie. De virtuele Amy ‘kijkt/luistert’ mee met het plannen van afspraken. Zo ondersteunt de virtuele Amy de ‘echte’ Amy. Hierdoor maken we het inplannen van afspraken makkelijker en efficiënter.

Mail je vragen over afspraken, planning, urenregistratie, facturering, betalingen etc. naar Amy via onderstaand formulier of via amy@upstream.nl. Je ontvangt uiterlijk binnen 2 werkdagen een reactie.

 

Neem contact op

Vul onderstaand formulier in om een bericht te sturen naar Amy Colsters. Gegevens worden niet opgeslagen voor andere doeleinden.

Amy Colsters - Upstream - Office Assistent

Laatste blogs van Amy

Bekijk alle blogs (1415)
Contact