Tijdmeesterschap – Boek & Handreiking voor veranderaars

door Amy Colsters op

Tijdmeesterschap – Boek & Handreiking voor veranderaars

Ben je een professional die actief is in organisatie– en veranderkunde? Dan mag je het nieuwe boek “Tijdmeesterschap, een handreiking voor veranderaars” zeker niet missen! Geschreven door Marguerithe de Man en Jesse Segers, samen met 19 andere deskundigen. Het boek biedt inzichten in hoe je tijd effectiever kunt gebruiken in je werk als organisatie- en veranderprofessional.

Boek Tijdmeesterschap met bijdrage van Marco Derksen

Boek Tijdmeesterschap

“Tijdmeesterschap” biedt een nieuwe kijk op tijd en hoe dit ons dagelijkse werk beïnvloedt. Het boek bevat praktische lessen en voorbeelden om je te helpen een eigen tijdskader te ontwikkelen en tijdverschijnselen bewuster te benutten.

In hun dagelijks handelen zijn organisatie- en veranderprofessionals zich bewust van de verschillende soorten tijd maar soms is hier maar beperkt een taal voor beschikbaar en daardoor ontbreekt het ook aan handelingsrepertoire. Het nieuwe boek doet een handreiking en geeft een conceptualisering van het begrip van tijd. Het helpt professionals in het maken van een eigen tijdskader om de diverse verschijningsvormen van tijd beter te zien en bewuster te gebruiken in de eigen werkpraktijk en communicatie.

Uitreiking boek tijdmeesterschap - SIOO

Marguerithe de Man reikt het eerste exemplaar van Sioo’s nieuwste boek “Tijdmeesterschap, een handreiking voor veranderaars” aan Jaap van ’t Hek – Foto: SIOO

Tijdmeesterschap, een handreiking voor veranderaars” ontrafelt de tijd en bevat lessen en concrete voorbeelden waarmee dat handelingsrepertoire gevormd kan worden. Het is een prachtige en zinvolle bijdrage aan het vergroten van ons bewustzijn over tijd. De 21 auteurs, allen verbonden aan Sioo, gaan in op de verschillende dimensies van tijd.

Uitreiking 1e exemplaar boek

Op 26 april 2024 heeft Marguerithe de Man het eerste exemplaar van het boek ‘Tijdmeesterschap, een handreiking voor veranderaars’ uitgereikt aan Jaap van ’t Hek tijdens zijn afscheidsbijeenkomst bij Sioo. Een symbolisch moment dat het belang van ‘starten’ en ‘stoppen’ binnen tijdmanagement benadrukt.

Jaap van ’t Hek is/was een adviseur en interimmanager die in een periode van meer dan 30 jaar veel verschillende rollen heeft vervuld in zowel open programma’s als incompanyprogramma’s van Sioo over veranderkunde en verandermanagement. Jaap schreef samen met Leike van Oss meerdere boeken die vernieuwend waren en een geheel nieuwe taal voor het denken, praten over en handelen in organiseren en veranderen bewerkstelligden.

Hoofdstuk Marco Derksen Tijd en digitale technologie - Boek tijdmeesterschapExperts aan het woord

Het boek bevat ook bijdragen van 19 experts zoals Anne Lemaire, Ard-Pieter de Man, Aris van Veldhuisen, Brechtje Kessener, Dick van Ginkel, Erwin van de Pol, Hans Vermaak, Jacky van de Goor, Joris Brenninkmeijer, Jorren Scherpenisse, Leike Van Oss, Lotte Hart, Martijn van Ooijen, Onno Bouwmeester, Oskar Bronsgeest, Paul de Ruijter, Shirine Moerkerken, Theo Hermsen Wilfred Verweij en Marco Derksen, is dit boek een waardevolle bron voor iedereen die geïnteresseerd is in het verbeteren van leiderschap en hun tijdmanagement vaardigheden.

Word ook meester over je tijd

Mis deze kans niet om meester over je tijd te worden. Volgens Marco Derksen is het boek ‘Tijdmeesterschap’ een ‘must read’ over leiderschap, veranderkunde en veranderen in dit digitale tijdperk. Scoor jouw exemplaar van het boek “Tijdmeesterschap”!

Bron: Marco Derksen & Sioo

1 reactie

Leuk, het boek ‘Tijdmeesterschap’ in de bus! Met een bijdrage van mij over digitale technologie en onze beleving van tijd.Boek TijdmeesterschapBidrage Marco Derksen in Boek tijdmeesterschap

Beantwoord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Amy Colsters is onderdeel van

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (102)
Contact