Arne Keuning werkt als adviseur digitale transformatie, trainer en partner van Upstream, een ‘connected company’, dat als strategisch adviesbureau organisaties adviseert en inspireert op het gebied van de digitale transformatie, digitalisering en digitaal klantcontact.

Arne studeerde voor montessorileerkracht in het basisonderwijs, werkte bijna 7 jaar op een montessorischool en ontwikkelde gedurende die periode zijn interesse in internet, digitale toepassingen en communities. Hij nam de stap naar het bedrijfsleven, werkte o.a. voor een electronisch uitgever en een internetbureau in Amsterdam en studeerde in de avonduren organisatie- en informatiemanagement, social network en community management en projectmanagement. Vanaf 2005 is Arne actief als zelfstandig internet projectmanager en zette o.a. het platform ondernemersplein.nl op.

De wegen van Arne en Upstream kruisten elkaar toen er een social media strategie geschreven moest worden voor TUI Nederland. Als inhoudelijk projectmanager begeleidde Arne het project bij TUI Nederland. In dit project worden de voorwaarden voor bedrijfsbrede en effectieve inzet van social media neergezet. In een later stadium leidde Arne bij TUI Nederland het project implementatie van het social intranet Discovery en het ontwikkelen van de corporate website en perscentrum van TUI Nederland.

Naast zijn projecten voor o.a. Rijkswaterstaat, Ben, Verus, gemeente Pijnacker-Nootdorp, InShared, Waterschap Vallei en Veluwe en diverse andere klanten, ontwikkelde Arne ook de community montessorinet.nl tot een interactieve platform, met vacaturebank, waar nu zo’n 4000 mensen met een hart voor montessori samen lessen delen, ervaringen uitwisselen, geïnspireerd worden, betrokken raken en kennis tot zich nemen. Voor zijn werk voor montessorinet.nl ontving hij in 2013 de “Nationale Social Media Award Basisonderwijs” en werd hij later ook genomineerd als één van de 15 kandidaten voor “Digital Transformer 2015“.

Als projectmanager, trainer en adviseur werkt Arne Keuning aan de projecten rondom digitale transformatie van organisaties en de implementatie van efficiënt en persoonlijk klantcontact in het digitale tijdperk. Daarnaast geeft hij workshops en trainingen over webcare, over social media monitoring en schreef hij mee aan de onderzoeken “Stand van Webcare“.

Bij Upstream houdt Arne zich als managing partner bezig met de dagelijkse leiding van de netwerkorganisatie Upstream en de contacten met klanten en netwerkpartners.

Samen met Marco Derksen en BBP Media organiseert Arne Keuning ook het Social Service Congres.

 

Contactgegevens

Vul onderstaand formulier in om een bericht te sturen naar Arne Keuning. Gegevens worden niet opgeslagen voor andere doeleinden.

Arne Keuning

Arne Keuning, onze trainer, wil mensen graag echt helpen iets te leren. Een groep KCC medewerkers van GroenWest is dankzij zijn training goed van start gegaan met webcare. Dank daarvoor.

Michael Meyer

Communicatie-adviseur Woningcoöperatie Groen West

Arne is voor mij één van de weinige echte webcare experts in ons land. Hij is op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen en weet deze te vertalen naar bruikbare, praktische toepassingen. Door de onderzoeken die hij doet is hij tevens erg goed op de hoogte van het technologie landschap.

Ernst Kruize

Manager Hospitality Gemeente Utrecht

Laatste blogs van Arne

Bekijk alle blogs (1402)
Contact