Arne Keuning helpt als Product Owner Digitaal & Digitale Dienstverlening organisaties bij digitaal klantcontact, digitale dienstverlening en online applicaties.

Als Product Owner Digitaal (PSPO 1) werkt Arne Keuning aan vraagstukken rondom digitale dienstverlening van organisaties, digitalisering van processen en de implementatie van efficiënt en persoonlijk digitaal klantcontact in het digitale tijdperk. Ook kan hij helpen bij het digitaal toegankelijk maken van websites, intranetten en online applicaties.

Daarnaast werkt Arne vanuit Event Connectors als Product Owner aan The Feed Factory, dé slimme tool voor toeristische en culturele informatie van jouw stad of streek speciaal voor VVV’s, Destinatie Marketing Organisaties & Citymarketing.

Arne studeerde ‘ooit’ voor montessorileerkracht in het basisonderwijs, werkte bijna 7 jaar op een montessorischool en ontwikkelde gedurende die periode zijn interesse in internet, digitale toepassingen en digitaal klantcontact. Hij nam de stap naar het bedrijfsleven, werkte o.a. voor een elektronisch uitgever en een internetbureau in Amsterdam en studeerde in de avonduren organisatie- en informatiemanagement, social / community management en projectmanagement. Vanaf 2005 is Arne actief als zelfstandig internet projectmanager en zette o.a. het platform ondernemersplein.nl op.

De wegen van Arne en Upstream kruisten elkaar toen er een social media strategie geschreven moest worden voor TUI Nederland. Als inhoudelijk projectmanager begeleidde Arne het project bij TUI Nederland. In dit project worden de voorwaarden voor bedrijfsbrede en effectieve inzet van social media, waaronder de ontwikkeling van webcare bij TUI Nederland, neergezet. In een later stadium leidde Arne bij TUI Nederland het project implementatie van het social intranet Discovery en het ontwikkelen van de corporate website en perscentrum van TUI Nederland.

Naast zijn projecten voor o.a. Rijkswaterstaat, Ben, Verus, gemeente Pijnacker-Nootdorp, gemeente Almere, Gemeente Renkum, NBTC, VVV Nederland, InShared, Rijkswaterstaat, Waterschap Vallei en Veluwe, DELA, Bibliotheek Utrecht en diverse andere klanten, ontwikkelde Arne ook de community montessorinet.nl tot een interactieve platform, met vacaturebank, waar nu zo’n 4000 mensen met een hart voor Montessori samen lessen delen, ervaringen uitwisselen, geïnspireerd worden, betrokken raken en kennis tot zich nemen.

Voor zijn werk voor montessorinet.nl ontving hij in 2013 de “Nationale Social Media Award Basisonderwijs” en werd hij later ook genomineerd als één van de 15 kandidaten voor “Digital Transformer 2015“.

Daarnaast doet hij al meerdere jaren onderzoek naar de “Stand van Webcare“ en ‘Ken je inwoner‘ met o.a. Daphne Hachmang van HAN. Samen met BBP Media organiseerde Arne Keuning ook zeven jaren achtereen het Social Service Congres, waar hij ook als dagvoorzitter op het podium stond.

Neem contact op met Arne voor jouw vraag, opdracht, (software-)product en/of project.

 

Neem contact op met Arne Keuning

Vul onderstaand formulier in om een bericht te sturen naar Arne Keuning. Gegevens worden niet opgeslagen voor andere doeleinden.

Arne Keuning - Adviseur - Upstream

Arne is voor mij één van de weinige echte webcare experts in ons land. Hij is op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen en weet deze te vertalen naar bruikbare, praktische toepassingen. Door de onderzoeken die hij doet is hij tevens erg goed op de hoogte van de trends, ontwikkelingen en het technologie landschap.

Ernst Kruize

Manager Hospitality Gemeente Utrecht

Inspireren, activeren, trainen... Arne kan het allemaal. Met enthousiasme brengt hij zijn kundigheid over. Hij heeft een enorme dosis (online) kennis en brengt mensen écht in beweging. Arne springt bij, staat klaar en denkt mee op elk gewenst moment. Ons project was echt een samenwerking, hij geeft anderen kansen talent te ontdekken en zich te laten zien. Met Arne haal je een geweldige professional binnen!

Anneke Vermeijs

Waterschap Vallei en Veluwe

Arne heeft tijdens de Airborne maand in september een speciaal Airborne dashboard voor ons ingericht in Coosto. Hierdoor hadden wij 24/7 inzicht in alles wat er speelde rondom dit grote evenement.

Eerder verzorgde hij bij ons al de training ‘Optimaal communiceren via social media’. Een training die helemaal toegespitst was op onze praktijk. Met zijn enthousiasme en deskundigheid wist Arne ons te inspireren en nieuwe inzichten te geven om onze social media nog effectiever in te zetten.

Team Communicatie

Gemeente Renkum

We hebben van Arne de Social Media Plus training gehad. Het heeft ons geïnspireerd om niet alleen onze tone of voice onder de loep te nemen en te wijzigen, maar ook om 'social' naar een hoger niveau te tillen in onze organisatie. Arne zorgt voor op maat gemaakte trainingen met voorbeelden uit onze dagelijkse praktijk.

Webcare doe je er niet bij, het zijn onze online woordvoerders en daar zijn we trots op!

Eva de Vries

Adviseur dienstverlening en online media Gemeente Schiedam

De samenwerking met Arne is zeer prettig. Arne heeft ons bij Medisch Spectrum Twente geholpen bij een traject rondom Social Media Ambassadeurschap.

Daarbij zijn we als Communicatieafdeling niet alleen heel goed en kundig geadviseerd, maar vooral ook op een leuke en ontspannen manier. Arne heeft ons gecoacht en onze skills naar een hoger niveau getild, waarna we zelf ook het zelfvertrouwen hadden om de nieuwe vaardigheden toe te passen bij het trainen van anderen (train de trainer).

Daarnaast heeft Arne ook trainingen gegeven aan een diverse doelgroep binnen ons ziekenhuis, waarbij zowel de medische staf als de Raad van Bestuur als allerlei andere personeelsleden enthousiast zijn gemaakt over de inzet van social media.

Arne heeft enorm veel verstand van social media, webcare, content en zeker op het vlak van social media ambassadeurschap raad ik Arne van harte aan.

Robin Kwakman

Conversatie Coördinator Medisch Spectrum Twente

Laatste blogs van Arne Keuning

Bekijk alle blogs van (102)
Contact