Arne Keuning helpt, als strategisch adviseur organisaties bij digitale transformatie, digitalisering, digitaal klantcontact en communities. Hij is daarnaast partner van Upstream, een ‘connected company’, dat als strategisch adviescollectief organisaties adviseert en inspireert op het gebied van de digitale transformatie, digitalisering, communities, een ‘leven lang ontwikkelen’ en digitaal klantcontact.

Arne studeerde voor montessorileerkracht in het basisonderwijs, werkte bijna 7 jaar op een montessorischool en ontwikkelde gedurende die periode zijn interesse in internet, digitale toepassingen en communities. Hij nam de stap naar het bedrijfsleven, werkte o.a. voor een electronisch uitgever en een internetbureau in Amsterdam en studeerde in de avonduren organisatie- en informatiemanagement, social / community management en projectmanagement. Vanaf 2005 is Arne actief als zelfstandig internet projectmanager en zette o.a. het platform ondernemersplein.nl op.

De wegen van Arne en Upstream kruisten elkaar toen er een social media strategie geschreven moest worden voor TUI Nederland. Als inhoudelijk projectmanager begeleidde Arne het project bij TUI Nederland. In dit project worden de voorwaarden voor bedrijfsbrede en effectieve inzet van social media neergezet. In een later stadium leidde Arne bij TUI Nederland het project implementatie van het social intranet Discovery en het ontwikkelen van de corporate website en perscentrum van TUI Nederland.

Naast zijn projecten voor o.a. Rijkswaterstaat, Ben, Verus, gemeente Pijnacker-Nootdorp, InShared, Waterschap Vallei en Veluwe en diverse andere klanten, ontwikkelde Arne ook de community montessorinet.nl tot een interactieve platform, met vacaturebank, waar nu zo’n 4000 mensen met een hart voor montessori samen lessen delen, ervaringen uitwisselen, geïnspireerd worden, betrokken raken en kennis tot zich nemen. Voor zijn werk voor montessorinet.nl ontving hij in 2013 de “Nationale Social Media Award Basisonderwijs” en werd hij later ook genomineerd als één van de 15 kandidaten voor “Digital Transformer 2015“.

Als strategisch adviseur werkt Arne Keuning aan vraagstukken rondom digitale transformatie van organisaties, digitalisering van processen en de implementatie van efficiënt en persoonlijk digitaal klantcontact in het digitale tijdperk. Daarnaast geeft hij presentaties, lezingen en workshops over o.a. webcare, over social media monitoring en doet hij al meerdere jaren onderzoek naar de “Stand van Webcare“. Met Ernst-Jan Kruize schrijft hij aan het ‘Handboek Digitaal Klantcontact‘. Samen met BBP Media organiseert Arne Keuning ook het Social Service Congres.

Bij Upstream houdt Arne Keuning zich, als managing partner, bezig met de dagelijkse leiding van de netwerkorganisatie Upstream en de contacten met klanten en netwerkpartners.

Neem gerust contact op met Arne voor vragen, opdrachten en presentaties. Hij spreekt o.a. over innovaties in menselijk en digitaal klantcontact, over webcare, social media analyse en over communities. Ook kun je Arne vragen als dagvoorzitter voor je event of congres.

 

Neem contact op

Vul onderstaand formulier in om een bericht te sturen naar Arne Keuning. Gegevens worden niet opgeslagen voor andere doeleinden.

Arne Keuning - Adviseur - Upstream

Arne is voor mij één van de weinige echte webcare experts in ons land. Hij is op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen en weet deze te vertalen naar bruikbare, praktische toepassingen. Door de onderzoeken die hij doet is hij tevens erg goed op de hoogte van de trends, ontwikkelingen en het technologie landschap.

Ernst Kruize

Manager Hospitality Gemeente Utrecht

Inspireren, activeren, trainen... Arne kan het allemaal. Met enthousiasme brengt hij zijn kundigheid over. Hij heeft een enorme dosis (online) kennis en brengt mensen écht in beweging. Arne springt bij, staat klaar en denkt mee op elk gewenst moment. Ons project was echt een samenwerking, hij geeft anderen kansen talent te ontdekken en zich te laten zien. Met Arne haal je een geweldige professional binnen!

Anneke Vermeijs

Waterschap Vallei en Veluwe

Laatste blogs van Arne

Bekijk alle blogs (1403)
Contact