Dienst

Digitale Toegankelijkheid

Lees verder

Is jouw organisatie nog niet digitaal toegankelijk en ben je benieuwd wat Upstream voor jouw organisatie kan betekenen? Een digitale strategie, een digitaal toegankelijke website en workshops voor alle lagen in je organisatie. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We denken graag met je mee.

Upstream helpt jouw organisatie om digitaal toegankelijk te zijn.

Digitale toegankelijkheid

Digitale toegankelijkheid is niet alleen een toegankelijke website hebben. Toegankelijkheid gaat erom dat iedereen, met of zonder beperking, gebruik kan maken van de verschillende mogelijkheden die er zijn op het internet, computers en smartphones. En dan gaat het niet alleen om de techniek maar zeker om de inhoud van websites en apps.

Doorontwikkeling

Met een makkelijk bereikbare website of app kunnen mensen makkelijker zelfstandig online hun zaken regelen. Hierdoor is er minder druk op je klantenservice of helpdesk via e-mail of telefoon. Deze medewerkers kunnen zich verder ontwikkelen in Webcare en Livechat om zo op de digitale kanalen aanwezig te kunnen zijn voor je klanten.

Begeleiding

Wij van Upstream kunnen je begeleiden in dit gehele proces. We maken o.a. je website toegankelijk volgens WCAG 2.2 norm en we maken samen een digitale strategie voor de toekomst.

 

Ook verzorgen we workshops op maat om zo in alle lagen van je organisatie kennis te laten maken met digitale toegankelijkheid. Want, niet alleen als content specialist of communicatieadviseur moet je weten hoe je digitaal toegankelijk kunt zijn. Dit speelt voor alle rollen binnen een organisatie. Van Manager tot vormgever en van ICT adviseur tot inkoper.

 

Onderwerpen:

  • Begrijpelijke en direct duidelijke taal (Taalniveau B1)
  • Digitale Toegankelijkheid en social media
  • Digitale Toegankelijkheid en het temmen van het PDF-monster 😉
  • Bedienbaar
  • Robuuste code

 

Neem vrijblijvend contact op met Upstream voor meer informatie.

Meer diensten

Webcare

Met persoonlijke, inlevende, probleemoplossende en klantgerichte conversaties helpt webcare de brug te slaan tussen menselijk en digitaal contact. Upstream helpt […]

Lees verder…
Contact