Dienst

Keynote Marco Derksen

Lees verder

Marco Derksen is een veelgevraagd spreker en dagvoorzitter op congressen, seminars en bijeenkomsten op het gebied van digitale transformatie, digitaal leiderschap en digitalisering.

Digitale transformatie en digitaal leiderschap

Marco Derksen heeft veel kennis en ruime ervaring met de onderwerpen digitale transformatie, digitaal leiderschap, digitale vaardigheden en digitalisering. Ook kan Marco de snel veranderende wereld duiden, de impact op organisaties en maatschappij verklaren, vertellen over (belang en urgentie van) schaalbare en (netwerk-)organisaties, de opkomst van de platformeconomie en uitwisseling van kennis in openbare online kennisplatformen en communities.

Marco is als expert betrokken bij de totstandkoming van de FD Transformers 2018. Een onderzoek naar digitale transformatie bij de 200 grootste Nederlandse bedrijven. Hij schreef eveneens het artikel ‘Na het examen begint het echte leren pas’.

Kennis- en inspiratiesessies Media Villa Arnhem

Marco Derksen is mede initiatiefnemer van Media Villa Arnhem. Media Villa Arnhem is een maandelijks evenement dat elke laatste dinsdag van de maand plaatsvindt in Stadsvilla Sonsbeek. Tijdens de avond wordt een specifiek thema behandeld waarbij we ons laten inspireren door een deskundige op het desbetreffende thema. Aansluitend is het mogelijk met elkaar de discussie te voeren en kennis met elkaar te delen. Wat is er zoal aan bod gekomen afgelopen jaar:

Marco Derksen - Digitale transformatie en digitaal leiderschap Daan Roosegaarde

Meer diensten

Webcare

Met persoonlijke, inlevende, probleemoplossende en klantgerichte conversaties helpt webcare de brug te slaan tussen menselijk en digitaal contact. Upstream helpt […]

Lees verder…

Communities

Upstream helpt met het ontwikkelen van communities voor klanten, medewerkers, leden en/of mensen met een gemeenschappelijke interesse, (leer-)doel of specialisatie.

Lees verder…
Contact