Dienst

Spreker Marco Derksen

Lees verder

Marco Derksen is een veelgevraagd spreker en dagvoorzitter op congressen, seminars en bijeenkomsten (incompany) op het gebied van digitale transformatie, digitaal leiderschap en digitalisering. Marco Derksen is een autoriteit op het gebied van digitale transformatie en de impact ervan op organisaties.

Digitale transformatie en digitaal leiderschap

Marco Derksen heeft veel kennis en ruime ervaring met de onderwerpen digitale transformatie, digitaal leiderschap, digitale vaardigheden en digitalisering. Ook kan Marco de snel veranderende wereld duiden, de impact op organisaties en maatschappij verklaren, vertellen over (belang en urgentie van) schaalbare en (netwerk-)organisaties, de opkomst van de platformen en platformeconomie en uitwisseling van kennis in openbare online kennisplatformen en communities.

Spreker leiderschap bij digitale transformatie

Marco Derksen is een inspirerende spreker over digitaal leiderschap en digitale transformatie. Met zijn expertise op het gebied van verandering in het digitale tijdperk weet hij zijn publiek te inspireren en te informeren over de nieuwste ontwikkelingen. Marco Derksen deelt zijn inzichten en kennis over digitale transformatie, leiderschap en ook over ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI).

Marco was als expert betrokken bij de totstandkoming van de FD Transformers. Een onderzoek naar digitale transformatie bij de 200 grootste Nederlandse bedrijven. Hij schreef eveneens het artikel ‘Na het examen begint het echte leren pas’. Hij stond bij diverse klanten aan de wieg van een transformatieproces en begeleidt ook bestuurders, toezichthouders en directies bij de stappen en keuzes in het digitale tijdperk.

Marco Derksen is een autoriteit op het gebied van digitale transformatie en de impact van technologie op de maatschappij. Als spreker digitalisering deelt hij zijn expertise en inzichten over de impact van technologie op organisaties en leiderschap in het digitale tijdperk. Met zijn diepgaande kennis en inspirerende aanpak weet hij zijn publiek te boeien en te informeren over de veranderingen en verschillen die digitalisering en digitale transformatie met zich meebrengt.

Boeken over digitale transformatie

Het verschil tussen digitalisering en digitale transformatie ligt in de diepte van impact.

Digitalisering verwijst naar het omzetten van informatie van analoge naar digitale vorm, terwijl digitale transformatie een holistische en gehele verandering betreft waarbij technologie wordt ingezet om bedrijfsprocessen, organisatiemodellen en organisatiecultuur te revolutioneren en te optimaliseren.

Het verschil tussen digitalisering en digitale transformatie wordt vaak verkeerd begrepen. Het is belangrijk om het verschil tussen digitalisering en digitale transformatie te begrijpen om succesvol te kunnen zijn in de digitale wereld.

Lees boeken en leer meer over digitale transformatie en de verschillen met digitalisatie en digitalisering.

Bekijk ook boeken over:

Kennis- en inspiratiesessies Media Villa Arnhem

Marco Derksen is mede-initiatiefnemer van Media Villa Arnhem. Media Villa Arnhem is een evenement dat elke laatste dinsdag van elk kwartaal plaatsvindt in Stadsvilla Sonsbeek in Arnhem. Tijdens de avond wordt een specifiek thema behandeld waarbij we ons laten inspireren door een deskundige op het desbetreffende thema. Aansluitend is het mogelijk met elkaar de discussie te voeren en kennis met elkaar te delen. Wat is er zoal aan bod gekomen is:

Marco Derksen - Digitale transformatie en digitaal leiderschap Daan Roosegaarde

Meer diensten

Webcare

Met persoonlijke, inlevende, probleemoplossende en klantgerichte conversaties helpt webcare de brug te slaan tussen menselijk en digitaal contact. Upstream helpt […]

Lees verder…

Communities

Upstream helpt met het ontwikkelen van communities voor klanten, medewerkers, leden en/of mensen met een gemeenschappelijke interesse, (leer-)doel of specialisatie.

Lees verder…
Contact