Marco Derksen - Strategisch adviseur digitale transformatie Marco Derksen Adviseur, spreker en oprichter/partner Upstream

Op zoek naar een inspirerende spreker voor een congres, evenement, bijeenkomst of seminar? Spreker Marco Derksen inspireert, presenteert en spreekt ook incompany op bijeenkomsten voor medewerkers of voor klanten op bijv. klantendagen over digitale ontwikkelingen en de toekomst van werk & onderwijs.

Digitale transformatie, innovatie en digitaal leiderschap

Marco Derksen heeft veel kennis en ruime ervaring met onderwerpen als digitale transformatie, digitaal leiderschap, digitale vaardigheden en digitalisering. Ook kan hij de snel veranderende wereld duiden, de impact op organisaties, onderwijs en maatschappij verklaren, vertellen over (belang en urgentie van) schaalbare en (netwerk-)organisaties, de opkomst van de platformeconomie en uitwisseling van kennis in openbare online kennisplatformen en communities.

Bekijk voor een indruk van een keynote van Marco Derksen op de Klantendag 2018 van T-Mobile of op zijn keynote op de Vakantiebeurs Vakdag 2018 over impact van de digitale technologie op de reisindustrie. Bekijk ook video’s van spreker Marco Derksen op “B2B Goes Social” (Nyenrode 2013) en over “de opkomst van de Platform Economie” (DrupalJam 2015). Lees ook het Doxis Magazine over ‘Op weg naar de zwerm’¬†en ‘wat is digitale transformatie‘ voor Delta Loyd.

Het publiek waardeert zijn inspirerende en inhoudelijke bijdragen met goede waarderingen. Opdrachtgevers waarderen zijn grote inhoudelijke kennis en betrokkenheid op de onderwerpen, zijn actuele voorbeelden van digitale ontwikkelingen en zijn inspirerende bijdrage aan congres, seminar, klantendag of bijeenkomst.

Boek Marco Derksen als spreker of dagvoorzitter

Huur Marco Derksen als spreker voor een keynote, presentatie, inspiratiesessie, kennisssessie of als dagvoorzitter in op een congres, seminar of symposium over digitale transformatie, innovatie, toekomst van werk, onderwijs of een ander gerelateerd onderwerp.

Neem contact via onderstaand contactformulier met Marco Derksen om over onderwerp, datum en tijdstip af te stemmen.

Contact