Amy Colsters - Upstream - Office Assistent Amy Colsters Office Assistent & Administratie

Spreker Marco Derksen inspireert, presenteert en spreekt ook incompany op bijeenkomsten voor medewerkers, managementteams, directies, raden van commissarissen (RvC/RvT) of voor klanten op bijv. klantendagen over digitale ontwikkelingen, digitale transformatie en de toekomst van werk & onderwijs.

Marco Derksen spreekt, presenteert, modereert en inspireert ook tijdens de coronamaatregelen met advies, training en inspiratie op afstand. In maart 2020 heeft Marco al online college gegeven, een virtuele heidag gemodereerd en een volledig online tweedaagse leergang begeleid. Neem contact op met Marco Derksen voor een online webinar, videosessie, online training, online samenwerken of een advies- of coachingsgesprek via Zoom/Teams/Skype.

Digitale transformatie, innovatie en digitaal leiderschap

Marco Derksen inspireert, spreekt en presenteert. Hij heeft veel kennis en ruime ervaring met onderwerpen als digitale transformatie, digitaal leiderschap, digitale vaardigheden en digitalisering. Ook kan hij de snel veranderende wereld duiden, de impact op organisaties, onderwijs, zorg en maatschappij verklaren, vertellen over (belang en urgentie van) schaalbare en (netwerk-)organisaties, over organisatieontwikkeling, de opkomst van de platformeconomie en uitwisseling van kennis in openbare online kennisplatformen en communities.

Bekijk voor een indruk van de keynote van Marco Derksen op de Klantendag 2018 van T-Mobile of op zijn keynote op de Vakantiebeurs Vakdag 2018 over impact van de digitale technologie op de reisindustrie. Bekijk ook video’s van spreker Marco Derksen op “B2B Goes Social” (Nyenrode 2013) en over “de opkomst van de Platform Economie” (DrupalJam 2015). Lees ook het Doxis Magazine over ‘Op weg naar de zwerm’ en ‘wat is digitale transformatie‘ voor Delta Loyd.

Boek Kleur Bekennen Marco Derksen & Rachelle van der Linden

Organisatieverandering in het digitale tijdperk

Samen met Rachelle van der Linden schreef Marco Derksen het boek ‘Kleur bekennen‘ over hoe je de koers van je organisatie kunt bepalen. In het boek bundelen zij méér dan 20 jaar ervaring in het begeleiden van organisatieverandering in het digitale tijdperk.

Boek Marco Derksen als spreker of dagvoorzitter

Huur Marco Derksen als spreker voor een keynote, presentatie, inspiratiesessie, kennissessie of als dagvoorzitter in op je congres, seminar, bedrijfsevent of symposium over digitale transformatie, innovatie, organisatieverandering, netwerkeconomie, zorg, toekomst van werk, onderwijs of een ander gerelateerd onderwerp.

Het publiek waardeert zijn inspirerende en inhoudelijke bijdragen met goede waarderingen. Opdrachtgevers waarderen zijn grote inhoudelijke kennis en betrokkenheid op de onderwerpen, zijn actuele voorbeelden van digitale ontwikkelingen en zijn inspirerende bijdrage aan congres, seminar, klantendag of bijeenkomst.

Neem contact via onderstaand contactformulier met Marco Derksen om over onderwerp, inhoud, datum en tijdstip af te stemmen.

Contact