Marco Derksen - Strategisch adviseur digitale transformatie Marco Derksen Adviseur, spreker en oprichter/partner Upstream

Op zoek naar een inspirerende spreker voor een congres, evenement, bijeenkomst of seminar? Marco Derksen inspireert, presenteert en spreekt ook incompany op bijeenkomsten voor medewerkers of klanten.

Digitale transformatie, innovatie en digitaal leiderschap

Marco Derksen heeft veel kennis en ruime ervaring met onderwerpen als digitale transformatie, digitaal leiderschap, digitale vaardigheden en digitalisering. Ook kan hij de snel veranderende wereld duiden, de impact op organisaties, onderwijs en maatschappij verklaren, vertellen over (belang en urgentie van) schaalbare en (netwerk-)organisaties, de opkomst van de platformeconomie en uitwisseling van kennis in openbare online kennisplatformen en communities.

Bekijk voor een indruk de registratie van de keynote van Marco Derksen op “B2B Goes Social” (Nyenrode 2013) en “de opkomst van de Platform Economie” (DrupalJam 2015). Lees ook het Doxis Magazine over ‘Op weg naar de zwerm’¬†en ‘wat is digitale transformatie‘ voor Delta Loyd.

Het publiek waardeert zijn inspirerende en inhoudelijke bijdragen met goede waarderingen. Opdrachtgevers waarderen zijn grote inhoudelijke kennis en betrokkenheid op de onderwerpen en zijn inspirerende bijdrage aan congres, seminar of bijeenkomst.

Boek Marco Derksen als spreker of dagvoorzitter

Huur Marco Derksen als spreker voor een keynote, presentatie, inspiratiesessie, kennisssessie of als dagvoorzitter in op een congres, seminar of symposium over digitale transformatie, innovatie, toekomst van werk, onderwijs of een ander gerelateerd onderwerp.

Neem contact via onderstaand contactformulier met Marco Derksen om over onderwerp, datum en tijdstip af te stemmen.

Contact