Marco Derksen

Adviseur digitale transformatie, oprichter/partner Upstream

Marco Derksen is adviseur digitale transformatie, oprichter en partner van Upstream, een ‘connected company’, dat als strategisch adviesbureau organisaties adviseert en inspireert op het gebied van de digitale transformatie en digitaal leiderschap.

Marco studeerde scheikunde in de jaren negentig en stapte na een loopbaan als wetenschappelijk medewerker over naar de wereld van marketing en communicatie. Hij richtte het toonaangevende online platform Marketingfacts op. Ruim driehonderd actieve deelnemers dragen hieraan bij.

In 2005 begon hij voor zichzelf met Upstream. Dit bedrijf transformeerde hij in 2013 tot netwerkorganisatie. Hij heeft inmiddels ruim twintig jaar ervaring op het gebied van technologie, innovatie en (digitale) media.

Binnen Upstream maar ook als docent, spreker en dagvoorzitter houdt Marco zich voortdurend bezig met de impact van ontwikkelingen als digitale transformatie, digitale strategie en de impact van digitale technologie op mens en maatschappij, overheid en bedrijfsleven.

Contactgegevens

Vul onderstaand formulier in om een bericht te sturen naar Marco Derksen. Gegevens worden niet opgeslagen voor andere doeleinden.

Marco Derksen - Strategisch adviseur digitale transformatie

Marco is an expert when it comes to building and fostering an online community. He's a great networker, well known in the industry. Has a lot of knowledge about online marketing and is above all: a very nice guy

Lode Broekman

Docent HvA

Marco Derksen is the most influential marketing blogger in the Netherlands. His knowlegde of online marketing is very thoroughly. His blog Marketingfacts is an essential source of information.

Jeroen Mirck

Communitymanager Marketingfacts

Laatste blogs van Marco

Bekijk alle blogs (1384)
Contact