Amy Colsters - Upstream - Office Assistent Amy Colsters Office Assistent & Administratie

De opleiding Digital Business Transformation neemt je mee in de digitalisering van de samenleving en leert je onderscheid te maken in hypes en trends, strategische keuzes te maken en deze te implementeren in jouw organisatie. Dit kan variëren van de implementatie van een online marketingstrategie binnen je marketingafdeling tot de volledige digitale transformatie van jouw businessmodel. Daarbij ligt de nadruk op de praktijk. Hoe gaat jouw organisatie hier morgen mee aan de slag?

Digitale transformatie heeft enorme impact

De digitale transformatie is op dit moment misschien wel het meest besproken onderwerp in organisaties wereldwijd. Het is een ontwikkeling met een enorme impact op alle aspecten van leven en werken. Had digitalisering eerder vooral een ondersteunende functie, nu wordt het van groter strategisch belang en verandert technologie in de stuwende kracht achter een organisatie. Ook verandert het distributiekanalen, bedrijfsprocessen, verdienmodellen en de cultuur. Denk aan complexe banken die zich ontwikkelen tot agile softwarehuizen. Of aan grote retailketens die financiële producten gaan leveren.

Voor wie is opleiding Digital Business Transformation?

Deze post-hbo opleiding is interessant voor leidinggevenden en managers in grote en middelgrote organisaties (van accountantsbureaus tot zorginstellingen) die wel de verantwoordelijkheid hebben over innovatie en- digitaliseringsprojecten, maar nog niet over de kennis en vaardigheden beschikken om deze aan te sturen. Denk daarbij aan IT-managers, businessmanagers, HR-managers, marketing- en/of communicatiemanagers, productmanagers, managementadviseurs, business consultants. Ook is deze opleiding geschikt voor diegenen die willen doorgroeien naar dergelijke functies.

Marco Derksen hoofddocent Digital Business Transformation

Alle docenten binnen de opleiding Digital Business Transformation zijn allemaal werkzaam in de praktijk. Zij kunnen dan ook als geen ander de theorie verbinden met de praktijk.

Marco Derksen is hoofddocent en heeft het programma van de opleiding Digital Business Transformation samengesteld.

Contact