Contact

Stel je vraag aan Upstream

Maak een afspraak >

Neem contact op met Upstream

Stel je vraag over digitale transformatie, digitaal leiderschap, digitalisering, digitaal klantcontact, webcare en alle andere vragen. Neem contact op met Marco Derksen of Arne Keuning via e-mail. Bel/App Arne Keuning op 06-47782459. Of neem contact op via Twitter of Linkedin. Bekijk het profiel van Marco Derksen en/of Arne Keuning.

Contact over digitale transformatie of digitale strategie?

Upstream helpt organisaties met het bepalen van een toekomstgerichte digitale strategie, geeft advies voor te nemen digitale stappen en ondersteunt bij daadwerkelijke implementatie van de digitale transformatie door middel van projecten en pilots.

Met een team van ervaren en veelzijdige mensen schrijven Marco Derksen en Arne Keuning een digitaal strategisch advies en implementeren deze in de organisatie. Naast het schrijven en implementeren van de digitale strategie houdt Upstream zich bezig met het trainen van medewerkers, het geven van presentaties, het begeleiden van organisaties, het coachen van leidinggevenden op gebied van digitaal leiderschap en het verstrekken van periodieke voortgangsrapportages.

Marco Derksen als spreker of dagvoorzitter op congres, bijeenkomst of seminar?

Wil je Marco Derksen als spreker voor een keynote, presentatie, kennisssessie of als dagvoorzitter op een congres, seminar of symposium? Stuur een e-mail met daarin de gewenste datum en korte beschrijving van je verzoek naar Marco.