Arne Keuning - Adviseur - Upstream Arne Keuning Strategisch adviseur digitaal & partner Upstream
Consultancy (as-a-service) en management consulting op maat. Upstream is een organisatie van ervaren en digitaal geörienteerde consultants, professionals en interim managers opererend door héél Nederland. Gestart in 2005 als strategisch adviesbureau in Arnhem door Marco Derksen en nu een flexibele en ondernemende adviesorganisatie met zowel jonge als ervaren adviseurs, strategen, specialisten en andere interim professionals die uw organisatie een stap verder helpen.

Digital first, mensgericht en met brede blik

De consultants van Upstream combineren advies, strategie en innovatie op gebied van (verander-)management, organisatiekunde, business development, communicatie, marketing, customer service, IT, ICT, data, HR(M), recruitment, human development, onderwijs en de ontwikkeling van medewerkers met implementatie, (passend) projectmanagement, digitale vaardigheden en digitaal leiderschap. Vanzelfsprekend zijn de ontwikkelingen op het gebied van digitaliseren en digitale transformatie daarbij leidend.

Consultancy & strategie op maat

Upstream biedt flexibel advies & management consulting op maat. Géén organisatie of vraagstuk is hetzelfde en vraagt om een aanpak, specialismen en bezetting op maat. Zo kunnen wij uw digitale of organisatievraagstuk voorzien van een toekomstgericht advies en strategie. Dat doen we in diverse branches als telecom, verzekeringen, advocatuur, travel, financiële dienstverlening, maar ook voor verenigingen, woningcorporaties, waterschappen, ziekenhuizen en (semi-) overheden als de provincie Gelderland en diverse (grotere) gemeenten. En zowel B2B als B2C.

Consultancy-As-A-Service

Upstream helpt zowel met het onderzoeken en geven van advies op projectbasis – met als uitkomst een strategisch advies(-rapport) – met een team van consultants als met het leveren van een interim manager of tijdelijke adviseur voor een vooraf overeengekomen resultaat, opdracht of periode.

Daarnaast bieden wij voor langere tijd ondersteuning aan organisaties op het vlak van advies en strategie ‘on demand’ via ‘Consultancy as a Service’. Gedurende een langere periode kan een organisatie bijv. kleine adviesvragen stellen, second opinions laten doen, plannen van aanpak laten schrijven, feedback op beleidsplannen geven of ondersteuning bij (strategische) beslissingen vragen. Dit in de vorm van een abonnement of vooraf ingekochte eenheden (‘strippenkaart’). Upstream is dan de flexibele schil met adviseurs om uw organisatie.

Contact