Arne Keuning - Adviseur - Upstream Arne Keuning Product Owner Digitaal & Digitale Dienstverlening
Gestart in 2005 als strategisch adviesbureau in Arnhem door Marco Derksen en nu een flexibele en ondernemende adviesorganisatie met zowel jonge als ervaren adviseurs, digitaal strategen, specialisten en andere interim professionals die jouw organisatie een stap verder helpen.

Digital first, mensgericht en met brede blik

Upstream combineert advies, strategie en innovatie op gebied van (verander-)management, organisatiekunde, business development, communicatie, marketing, customer service, IT, ICT, data, HR(M), recruitment, human development, onderwijs en de ontwikkeling van medewerkers met implementatie, (passend) projectmanagement, digitale vaardigheden en digitaal leiderschap. Vanzelfsprekend zijn de ontwikkelingen op het gebied van digitaliseren en digitale transformatie daarbij leidend.

Consultancy-As-A-Service

Wij bieden voor langere tijd ondersteuning aan organisaties op het vlak van advies en strategie ‘on demand’ via ‘Consultancy as a Service’. Gedurende een langere periode kan een organisatie bijv. kleine adviesvragen stellen, second opinions laten doen, plannen van aanpak laten schrijven, feedback op beleidsplannen geven of ondersteuning bij (strategische) beslissingen vragen. Dit in de vorm van een abonnement of vooraf ingekochte eenheden (‘strippenkaart’). Upstream is dan de flexibele schil met adviseurs om jouw organisatie.

Contact