Digitale transformatie

Op zoek naar hulp bij digitale transformatie?

Upstream helpt organisaties met het bepalen van een heldere toekomstgerichte digitale strategie. Wij geven advies over implementatie van de digitale strategie en ondersteunen bij de daadwerkelijke implementatie van de digitale strategie, zodat uw organisatie de stap zet naar digitale transformatie. Wij helpen dus zowel bij bedenken als het uitvoeren van de digitale transformatie.

Van digitaliseren naar digitaal transformeren

Vanuit het 7i-model kijken wij naar de verschillende aspecten die horen bij de stappen van 1.0 naar 2.0 en de transformatie naar 3.0.

Implementatie van de strategie kan ook onderdelen van de digitale transformatie betreffen, zoals de digitale (customer) servicestrategie, data-analyse, social media strategie, inzet van medewerkers als social ambassadeurs , omgaan met privacy, social media monitoring, social media analyse en webcare. Hierbij hoort tevens de inzet van tools om processen te optimaliseren en digitaliseren.

Upstream helpt met digitale transformatie

Upstream helpt organisaties met het bepalen van een toekomstgerichte digitale strategie, geeft advies voor te nemen digitale stappen en ondersteunt bij daadwerkelijke implementatie van de digitale transformatie en/of digitalisering door middel van projecten en pilots.

Onze Massive Transformative Purpose (MTP) is:

Organisaties en mensen in organisaties helpen met het omgaan met (persoonlijk & digitaal) leiderschap, digitaal bewustzijn en digitale vaardigheden in een snel veranderende digitale wereld met snel veranderend klantcontact.

Wij helpen om de stap te zetten van:

  • het digitaliseren van huidige bedrijfsprocessen (digitaliseren – 1.0 naar 2. 0)
  • het digitaal transformeren van de organisatie (digitale transformatie – van 2.0 naar 3.0).

Upstream werkt vanuit kennis en ervaring. Wij zijn datagedreven, werken samen in teams, adviseren op maat en zijn mensgericht. Onder inhoudelijke leiding van Marco Derksen werken wij in teams aan vragen van klanten.

Wilt u meer weten over wat Upstream kan betekenen? Neem contact op.