Amy Colsters - Upstream - Office Assistent Amy Colsters Office Assistent & Administratie

Wat is nu innovatie? Wat betekent innovatie nu eigenlijk? Hoe ben je innovatief? Welke innovatievraagstukken zijn er en hoe werkt een innovatieproces in de zorg, overheid of in jouw bedrijf? Lees en leer alles wat je moet weten over innoveren en hoe je deze kennis kunt gebruiken voor de toekomst. Bekijk hieronder een selectie van managementboeken over innovatie.

Boeken over innovatie

Boeken over innovatiekracht

Boeken over innovatief organiseren

Meer boeken over vernieuwing en disruptie

Boekentip: Menno Lanting – Disruptie in de overheid

Blogs, evenementen en boeken over innovatie

Bekijk ook deze blog waarin het innovatiemodel ‘Ten Types of Innovation’ van Larry Keeley wordt toegelicht.

Op Managementboek.nl kun je nog veel meer interessante boeken over innoveren, innovatiekracht, innovatiemanagement, innovatiemodellen en innovatievraagstukken vinden.

Kijk ook op congresagenda.nl voor actuele webinars, evenementen, congressen en presentaties over o.a. innovatief organiseren, vernieuwing, disruptie en meer interessante onderwerpen.

Innoveren en vooruitkijken. Dat is in deze samenleving steeds belangrijker. Maar hoe doe je dat als organisatie? Marco Derksen deelt hier zijn belangrijkste tips voor innovatie in jouw bedrijf.

Handboek voor disruptie en het geheim van echte vernieuwing?

Disruptie is iets ‘ongrijpbaars’. Veel organisaties krijgen er geen ‘grip’ op en worden ingehaald door organisaties die het wel ‘snappen’. Ook door Corona werden organisaties ‘gedwongen’ te acteren en te innoveren. Hoe kun je innoveren binnen je organisatie, aan de randen van je organisatie en/of buiten je organisatie. Wat is het geheim? Lees deze blog.

Contact