Amy Colsters - Upstream - Office Assistent Amy Colsters Office Assistent & Administratie

Bekijk een selectie van managementboeken over het actuele en veelbesproken onderwerp Scrum. Lees alles wat je moet weten over Scrum, Agile, Kanban en hoe je kunt werken als Product Owner, Scrum Master, Agile leider of lid van het team Developers. Werk ook met zelfsturende en multidisciplinaire teams. Kies het boek dat jou helpt om wendbaar te worden, agile te werken en zo digitaal te transformeren.

Boeken over Scrum

Boeken over Agile Werken

Boeken over Kanban

Meer boeken over Agile werken en teamontwikkeling

Boekentip: Teaming: de nieuwe realiteit van samenwerken

Dit boek is een must-read voor iedereen die wil weten hoe je dynamische teams kunt laten uitgroeien tot bouwsteen van organisatorisch succes. Het boek rekent af met tal van gangbare vanzelfsprekendheden en neemt je stap voor stap mee op reis door de fascinerende realiteit van het nieuwe samenwerken. Het boek staat boordevol met unieke cases, interviews met spraakmakende teamdenkers en -doeners en bevat een berg aan praktische werkvormen, tools en skills om teaming zelf in de praktijk te brengen. Geschreven door Hans van der Loo en Patrick Davidson. Bekijk boek Teaming: de nieuwe realiteit van samenwerken

Kijk ook op congresagenda.nl voor actuele webinars, evenementen, congressen en presentaties over o.a. innovatief organiseren, data, software development, vernieuwing, disruptie, productontwikkeling, leiderschap en meer interessante onderwerpen.

Contact