Amy Colsters - Upstream - Office Assistent Amy Colsters Office Assistent & Administratie

Ben je op zoek naar een managementboek over teamontwikkeling en hoe jij je team nog beter kunt maken door teamcoaching, teambuilding, teamwork en door goed leiderschap te bieden aan je team(s)? Hoe leidt jij jouw team naar verandering? Hoe geef je sturing aan teams tijdens veranderprocessen en hoe ontwikkel je de wendbaarheid en veranderkracht van je team? Lees de theorie en pas het toe in praktijk met je team.

Boeken over teamontwikkeling

Bekijk hieronder een selectie van managementboeken over teamontwikkeling

Cover boek 5 frustraties van teamwork van Patrick Lencioni Populaire boeken over Teamwork van Patrick Lencioni

In zijn boeken legt Patrick Lencioni de essentie van samenwerking binnen een team uit. Zijn ‘piramide van Lencioni’ is een veelgebruikte methodiek om teamwork te verbeteren. Hoe zorg je ervoor dat samenwerken leuk en effectief blijft? Wat zijn de 5 frustraties van teamwork? Zijn boeken worden door veel leiders gelezen en in de praktijk toegepast.  Bekijk alle boeken van Patrick Lencion over Teamwork en Leiderschap.

Boeken over teambuilding

Bekijk hieronder een selectie van managementboeken over teambuilding

Cover van boek Don;t Push me van Genieke HertogsBoekentip: Don’t push me!

Hoe krijg ik die ander mee? Dat is een vraag die sinds mensenheugenis een cruciale rol speelt in onze interacties en ook in teams. Het boek ‘Don’t push me!’ van Genieke Hertoghs is een aanrader voor iedereen die méér uit de ontmoeting met anderen wil halen en een stimulans om ontmoetingen tussen jou en de ander op een waarderende wijze te sturen. Bekijk het boek Don’t push me!

Boeken over teamcoaching

Bekijk hieronder een selectie van managementboeken over teamcoaching

Tip voor interessant congres over coaching van teams: Jaarcongres Teamcoaching.

Meer managementboeken over teams, teams vormen en teamontwikkeling

Op Managementboek.nl kun je nog veel meer interessante boeken over teams, teams vormen, teamwork, teamcoaching, teamontwikkeling en teamvorming vinden. Lees ook over leiderschap. Laat je inspireren met deze boekentips.

Kijk ook op congresagenda.nl voor actuele webinars, evenementen, congressen en presentaties over o.a. teamontwikkeling, coaching, management, business, disruptie en meer interessante onderwerpen.

Contact