Maaike heeft gewerkt als organisatieontwikkelaar, maar heeft een ‘nieuw carrièrepad’ gekozen. Ze is schreef een serie van blogs over platformen, platformeconomie en de betekenis van platformen.

Maaike studeerde bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en deed een master sociale psychologie aan de Universiteit Utrecht. In het kader van deze laatste studie liep Maaike van begin februari 2019 tot de zomer van 2019 stage bij Upstream.

Maaike heeft gewerkt als organisatieontwikkelaar maar heeft een ‘nieuw carrièrepad’ gekozen. Ze is bezig met de opleiding tot Psychodynamisch therapeut en zal als zzp’er haar eigen praktijk beginnen als bedrijfstherapeut.

Gelijktijdig met haar stage schreef ze haar scriptie over ‘Digital Connection’. Oftewel kunnen mensen zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelen via instant messaging en messaging apps…

Ze leest graag boeken over organisatie-ontwikkeling en deelt ook haar kennis via blogs over o.a. platformen, learning communities en ‘menselijke verbinding via digitale platformen en messaging

 

Neem contact op met Maaike Linders

Vul onderstaand formulier in om een bericht te sturen naar Maaike Linders. Gegevens worden niet opgeslagen voor andere doeleinden.

Maaike Linders

Laatste blogs van Maaike Linders

Bekijk alle blogs van (102)
Contact