Maaike Linders

Organisatieontwikkelaar

Maaike Linders is organisatieontwikkelaar en helpt organisaties met workshops, begeleiding, blogs en kennis over ‘Reinventing Organisations’ en over het vinden van de ‘Why’ van een team of organisatie.

Maaike studeerde bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en deed een master sociale psychologie aan de Universiteit Utrecht. In het kader van deze laatste studie liep Maaike van begin februari 2019 tot de zomer van 2019 stage bij Upstream.

Gelijktijdig met haar stage schreef ze haar scriptie over ‘Digital Connection’. Oftewel kunnen mensen zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelen via instant messaging en messaging apps…

Ze leest graag boeken over organisatie-ontwikkeling en deelt ook haar kennis via blogs over o.a. platformen, learning communities en ‘menselijke verbinding via digitale platformen en messaging‘.

Naast haar werk als organisatieontwikkelaar is ze coach van een roeiploeg en roeide ze zelf op hoog niveau. Daarnaast is ze actief met wielrennen. Ook werkt ze met veel plezier bij Secrid in Den Haag in verschillende rollen aan organisatievraagstukken.

 

Neem contact op

Vul onderstaand formulier in om een bericht te sturen naar Maaike Linders. Gegevens worden niet opgeslagen voor andere doeleinden.

Maaike Linders

Laatste blogs van Maaike

Bekijk alle blogs (1409)
Contact