Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Het Lestival is de vijfde werkconferentie van de coalitie Digivaardig in de zorg. ECP heeft de coalitie Digivaardig in de Zorg in 2015 opgericht. Een beweging waar mensen uit verschillende onderdelen van de zorg kennis uitwisselen en vooral gezamenlijk activiteiten vormgeven die de digitale vaardigheden in de zorg verbeteren.

Tijdens het Lestival word je meegenomen door de activiteiten van de coalitie Digivaardig in de zorg. Je gaat aan de slag tijdens een van de 9 praktijkgerichte workshops.

Digitaal leiderschap in de zorg

Een van de workshops wordt verzorgd door Marco Derksen, digitaal strateeg bij Upstream. Dat de wereld is veranderd door de komst van ICT is inmiddels wel duidelijk. Wat betekent dit voor organisaties en wat vraagt dit van de medewerkers, de ICT-infrastructuur en de processen? In deze sessie kijkt Marco Derksen naar de digitale transformatie van de zorg en vraagt hij zich af wat dit betekent voor digitaal leiderschap.

Online als zorgprofessional

Sociale media en internet is voor mensen met een verstandelijke beperking een verrijking maar niet altijd makkelijk. Als zorgprofessional heb je er een taak bijgekregen. Heb je het gevoel dat je kennis mist over sociale media of je digitale vaardigheden? Sonja Heijkamp, projectcoördinator Mediawijsheid bij Amerpoort, zal je tijdens deze workshop bijpraten en inspireren tot een ontspannen gesprek met je cliënt. Ze vertelt over welke apps, websites en tools er interessant zijn voor jou als zorgprofessional.

Digitale vaardigheden

Wil jij aan de slag met het verbeteren van de digitale vaardigheden in jouw zorg organisatie? Tijdens het Lestival Digitale Vaardigheden op 25 november 2019 krijg je tips, handvatten en veel inspiratie voor een effectieve aanpak.

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Triple-E
25 okt

Door Academy for Information & Management in Soesterberg

Triple E: Expertise – Experience – Exchange

Bekijk evenement:
Strategisch informatiemanagement
1 nov

Door Academy for Information & Management in Soesterberg

Opleiding: Strategisch informatiemanagement (SIM)

Bekijk evenement:
zorg&ICT
2 nov

Door Jaarbeurs in Soesterberg

Zorg & ICT

Bekijk evenement:
Contact