Dienst

Trainingen & presentaties

Lees verder

Goed getrainde en betrokken medewerkers zijn de sleutel tot succes in digitaal klantcontact. Upstream helpt organisaties met trainingen, presentaties, workshops, master classes en andere kennissessies rondom social service en digitale (contact-)strategie. Upstream helpt jou om social service op zowel praktische als kwalitatieve manier vorm te geven.

Zo bieden wij praktische en hele concrete trainingen over werken met social media monitoring tools, workshops voor het bepalen social service strategie, trainingen tone of voice webcare, maar ook inspiratiesessies met beslissers om de stap te maken naar digitale (contact) strategie.

Onze trainingen, workshops, inspiratiesessie, presentaties en kennissessies zijn interactief en altijd maatwerk.

Marco Derksen als spreker of dagvoorzitter op congres, bijeenkomst of seminar?

Wilt u Marco Derksen als spreker voor een keynote, presentatie, kennisssessie of als dagvoorzitterop uw congres, seminar of symposium? Bekijk de mogelijkheden

Training Webcare of Chat – Effectieve en persoonlijke dialoog met de klant

De incompany training webcare biedt handvatten voor het inrichten van je organisatie op de gewijzigde manier van communiceren van klanten en andere belanghebbenden. Als organisatie kun je de dialoog monitoren en de dialoog aangaan. Maar hoe? Webcare, met de juiste tone-of-voice, antwoordstrategie en de daarbij behorende tools om te monitoren en antwoorden zijn hierin de oplossing. Neem contact op voor de mogelijkheden voor de training webcare of training How to Chat.

Kennissessies Media Villa Arnhem

Media Villa Arnhem is een maandelijks evenement dat elke laatste dinsdag van de maand plaatsvindt in Stadsvilla Sonsbeek. Tijdens de avond wordt een specifiek thema behandeld waarbij we ons laten inspireren door een deskundige op het desbetreffende thema. Aansluitend is het mogelijk met elkaar de discussie te voeren en kennis met elkaar te delen.

Social Service Congres

Samen met BBP Media organiseert Upstream het Social Service Congres, een congres over de combinatie van online service, online marketing, webcare en social media. Upstream is verantwoordelijk voor het inhoudelijke deel van het congres, het selecteren van interessante sprekers en thema’s.

Meer diensten

Webcare

Upstream helpt om klantgerichte effectieve webcare in uw organisatie te implementeren. Van bepalen strategie, inrichten monitoring, tone-of-voice tot begeleiding van […]

Lees verder…
Contact