Service doe je samen

door Arne Keuning op

Service doe je samen

Op donderdag 29 november 2018 is het 5e Social Service Congres 2018 met als thema: ‘Service doe je samen’. Het programma is grotendeels bekend en veel interessante sprekers van o.a. NS, Nuon, Your Social, InShared, De Rechtspraak, het Oogziekenhuis Rotterdam, T-Mobile, Het Rode Kruis, Politie Oost-Nederland, Natuurmonumenten en The Best Social komen hun licht op het thema laten schijnen.

Service doe je samen - Social Service Congres 2018

Elk jaar heeft het Social Service Congres een thema. Dit jaar is dat: ‘Service doe je samen’.

Service doe je samen

Service is niet alleen de verantwoordelijkheid van de afdeling customer support of van het webcareteam. Meer dan ooit is service een mentaliteit die je met z’n allen moet aannemen! Service doe je samen en samenwerking is ook één van de succesfactoren voor digitale transformatie. En samenwerking geldt voor en met iedereen: zowel collega’s bij marketing, communicatie, juridisch, sales, klantcontact, financiën als met (logistieke) partners en leveranciers.

Ook klant helpt klant

Ook klanten kunnen klanten helpen op servicegebied; zij zijn immers de grootste experts en helpen elkaar steeds vaker op fora en (klant-) communities. Zo werk je samen met de mensen die je product of dienst goed kennen om samen andere klanten te helpen.

Programma Social Service Congres 2018

Op het programma van het Social Service Congres 2018 staan diverse sprekers van organisaties als NS, Nuon, Your Social, InShared, De Rechtspraak, het Oogziekenhuis Rotterdam, T-Mobile, Politie Oost-Nederland, Natuurmonumenten, Het Rode Kruis, The Best Social en Stéphan Lam, die vertellen hoe zij door samen te werken de algehele klanttevredenheid verbeteren voor en door zowel klanten als medewerkers.

Live webcare op het congres

Ook komen de webcareteams van Rabobank, De Rechtspraak en Nuon live webcare doen op het congres. Zo zie je in de praktijk hoe zij samenwerken aan webcare en kun je ze vragen stellen.

Nieuwsgierig geworden? Kom naar het Social Service Congres op donderdag 29 november in Utrecht! Bekijk het actuele programma en sprekers op www.socialservicecongres.nl en bestel ook daar direct je ticket!

Terugblik op het Social Service Congres

Lees ook de blogs en artikelen geschreven over het door bezoekers hoog gewaardeerde Social Service Congres 2017:

Ben je op zoek naar boeken die je kunnen helpen om je communicatieve vaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Of op zoek naar een Strategisch Communicatie Frame? Of wil je beter leren luisteren en effectiever communiceren in zowel je persoonlijke als professionele leven? Kun jij omdenken in communicatie? Dan ben je hier aan het juiste adres! Bekijk een selectie van interessante boeken over communicatie en media die je kunnen inspireren en informeren op het gebied van communicatie, communiceren en luisteren. Of bekijk boeken over digitaal klantcontact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arne Keuning is onderdeel van

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (102)
Contact