Coosto Partner

Samen het optimale uit Coosto halen

Upstream is partner van Coosto en helpt uw organisatie om het optimale uit het gebruik van de tool Coosto te halen met advies, training en implementatie.

Als partner voor Coosto zijn wij goed opgeleid in het werken met Coosto, houden wij deze kennis en vaardigheden regelmatig bij en hebben regelmatig contact met medewerkers van Coosto om de tool zo optimaal mogelijk in te zetten voor onze klanten.

Consultants en trainers van Upstream zorgen ervoor dat u social media monitoring & webcaretool Coosto optimaal kunt inzetten. Lees ook meer over social media monitoring.

Uitwisseling kennis en ervaringen

Wensen, ervaringen en bevindingen in het gebruik van de tool Coosto spelen wij door aan de Coosto medewerkers die nieuwe ontwikkelingen en verbeteringen aan de tool Coosto doen. Zo blijft Coosto ontwikkelen aan nieuwe functionaliteiten en optimalisatie van de tool.

Samenwerking en onderzoek

Naast het gebruik van de tool Coosto voor klanten werkt Upstream, samen met SURF en Coosto aan een leermodule voor Social Media Analyse in het Hoger Onderwijs en worden regelmatig onderzoeken gedaan naar gebruik van social media en webcare door organisaties. Zo onderzochten wij bijv. webcare bij woningcorporaties, de openingstijden van webcare van Nederlandse organisaties en hoe actief Nederlandse organisaties zijn met webcare.

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (102)
Contact