Coosto Training

Haal meer uit Coosto met de juiste training

Bent u op zoek naar een training Coosto? Trainers van Upstream geven diverse trainingen aan uw medewerkers om optimaal te werken met social media monitoring & webcaretool Coosto.

Mogelijkheden Coosto trainingen

Er zijn diverse mogelijkheden voor het geven van een Coosto training op maat met de volgende onderdelen:

  • het werken met de tool Coosto (zowel bij start, na een maand eerste gebruik, training nieuwe functionaliteiten en ook voor nieuwe medewerkers)
  • tone of voice (hoe maak ik goede antwoorden en plaats ik die via de tool)
  • proces van monitoring en webcare binnen uw organisatie (werkproces en samenwerken i.c.m. Coosto)
  • het opstellen en verspreiden van rapportages en dashboards binnen uw organisatie (vanuit de tool Coosto)
  • het beheer van gebruikers, projecten, lijsten en (API-)koppelingen (functioneel beheer tool Coosto)
  • het publiceren vanuit Coosto naar Facebook, Twitter, Linkedin en Instagram via de publish-module met contentkalender (gebruik van Coosto voor social media publishing)

Praktijkgerichte trainingen voor optimale inzet Coosto

Na de praktijkgerichte training(en) kunnen de deelnemers zelfstandig met Coosto werken. De projectstructuur is ingericht en het zoeken in Coosto kent geen geheimen meer. Dit is een praktijkgerichte training voor nieuwe gebruikers van Coosto. De gebruiker neemt plaats achter Coosto en samen met onze ervaren trainers wordt de omgeving ingericht, geleerd om met diverse functies te werken en deze functies toe te passen.

Daarnaast kan Upstream ook de starttraining (Coosto Essential Training) en de meer gevorderden trainingen (Advanced Search en Engagement) van Coosto voor het starten en optimaler werken met Coosto verzorgen.

Interactieve en praktische Coosto training op maat

Upstream zorgt via gedegen, praktische en interactieve trainingen ervoor dat u en uw medewerkers social media monitoring & webcaretool Coosto optimaal kunt inzetten. Onze Coosto trainingen zijn maatwerk en worden incompany gegeven. Upstream is officieel partner van Coosto en biedt ook Coosto Consultancy.

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (102)
Contact