Blog:

Upstream start Media Villa Arnhem

door Marco Derksen op

Upstream start Media Villa Arnhem

Samen met partners Hogeschool van Arnhem en NijmegenCommunicatiekring Arnhem en communicatiebureau Lbl, is Upstream een nieuw initiatief gestart: Media Villa Arnhem.

Lees berichten en bekijk foto's van de 1e Media Villa Arnhem met Yuri van Geest over "Exponential Organisations" in Stadsvilla Sonsbeek op 30 sept. 2014

Media Villa Arnhem is een maandelijks event dat elke laatste dinsdag van de maand in Stadsvilla Sonsbeek wordt gehouden. Tijdens de avond wordt een specifiek thema behandeld waarbij we ons laten inspireren door een deskundige op het thema om aansluitend met elkaar de discussie te voeren en kennis met elkaar te delen. De avond begint om 19:30 uur en vanaf circa 21:30 uur gaat de borrel van start. Een perfecte gelegenheid om te netwerken.

Yuri van Geest op allereerste Media Villa Arnhem over Singularity

Voor wie is Media Villa Arnhem?

Media Villa Arnhem is voor professionals uit de regio op het gebied van marketing, communicatie, media en/of technologie met passie voor hun vak, openstaan voor nieuwe ontwikkelingen en kennis willen delen.

Wat is de aanleiding?

In Arnhem en omgeving gebeurt heel veel op het gebied van marketing, communicatie, technologie en media. Er bevinden zich diverse zelfstandigen, organisaties en netwerken die zich specifiek richten op deze disciplines. Media Villa Arnhem wil bijdragen aan het verbeteren van de zichtbaarheid van deze partijen en het versterken van kennisdelings- en samenwerkingsactiviteiten binnen en tussen de verschillende disciplines.

Hoe?

Door professionals uit de verschillende met elkaar te verbinden rondom specifieke thema’s, het samenwerken te stimuleren door inspirerende sprekers uit te nodigen op een prachtige lokatie en ruimte te creeren voor discussie en netwerken.

Wie zijn wij?

De initiatiefnemers komen vanuit verschillende disciplines en zijn al actief in verschillende netwerken. Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, Communicatiekring Arnhem, Lbl en Upstream zijn de eerste partners maar we staan open voor samenwerking met andere netwerken uit de regio.

Start met Yuri van Geest over Singularity

We starten met de eerste bijeenkomst op dinsdag 30 september 2014 en zijn trots dat we als eerste spreker Yuri van Geest hebben weten vast te leggen. Yuri van Geest is ondernemer en drijvende kracht achter de Singularity University in Europa. Singularity betreft de convergentie en symbiose van opkomende technologieen als ICT, biotech (DNA lezen en schrijven), nanotech, neurotech, robots, artificiële intelligentie, nieuwe energie, brain computer interfaces, 3D printers en ruimtevaart.

Yuri van Geest neemt ons 30 september mee in de ontwikkelingen van exponential organisations. Na de lezing van Yuri gaan we met elkaar in discussie over de betekenis van deze ontwikkelingen in ons dagelijks werk als marketing-, communicatie- en mediaprofessionals. Hoe kunnen wij profiteren van deze ontwikkelingen? Wat betekent dit voor onze dagelijkse vraagstukken en hoe kunnen we die gezamenlijk aanvliegen?

Kosten?
Deelname aan Media Villa Arnhem is gratis. Koffie & thee betalen wij. De rest is voor eigen rekening. Kom ook!

Media Villa Arnhem terugkijken?

Bekijk de video over Yuri van Geest op de eerste Media Villa Arnhem over singularity.

Foto en video door Punkmedia

3 reacties

Beantwoord

Beantwoord

Beantwoord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Marco Derksen is onderdeel van

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (100)
Contact