Blog:

Hello and goodbye

door Amy Colsters op

Hello and goodbye

Emile Peters stopt bij Upstream

Ruim 5 jaar geleden stapte Emile in als mede-eigenaar van Upstream. De afgelopen jaren is Emile binnen Upstream verantwoordelijk geweest voor de commercie en de financiën. Daarnaast was hij inhoudelijk onder andere betrokken bij projecten voor TUI, TravelNext en was hij in het verleden lid van het Radboud REshape & Innovation center. Samen met Marco heeft Emile Upstream vormgegeven tot de netwerkorganisatie die het nu is.

Per 1 juli heeft Emile zijn aandelen verkocht aan Arne en gaat hij aan de slag voor Natuurmonumenten, waar hij zich bezig zal gaan houden met partnerschappen binnen de zakelijke markt.

Emile: “Toen Arne aangaf mijn belang in Upstream over te willen nemen voelde dat eigenlijk direct als heel logisch. Natuurlijk is het ook vreemd deze mooie club te verlaten. Maar ik kijk met een heel goed gevoel terug op deze periode en wil ik iedereen zeer bedanken voor de prettige samenwerking. Ik wens Marco, Arne en alle partners alle succes!”

Arne is al vroeg betrokken bij Upstream als netwerkpartner en is vanaf heden ook zakelijk partner van Upstream. Vanaf 1 juli staat Arne samen met Marco aan het roer van Upstream. Samen met gewaardeerde en getalenteerde netwerkpartners en klanten zetten zij de activiteiten van Upstream voort.

Arne: “Ik heb met ontzettend veel plezier met Emile samengewerkt, we hebben veel mooie uitdagende projecten gedaan samen. Ik waardeerde zijn hulp en ondersteuning enorm. Nu ga ik samen met mijn partner in crime Marco verder. ”

“We vinden het jammer Emile te zien gaan, hij was een goede toevoeging aan ons team die zeker gemist zal worden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Amy Colsters is onderdeel van

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (102)
Contact