Dienst

Digitaal klantcontact

Lees verder

Hoe bepaal je welke online kanalen je voor welke doelgroep het beste inzet voor digitaal klantcontact? Hoe organiseer je dat intern? Of wil jij ook kunstmatige intelligentie inzetten voor online klantenservice? Kies je dan voor een chatbot of voor een virtuele assistent? Kortom, hoe bouw je aan de klantrelatie van de toekomst?

Als je worstelt met het formuleren van een antwoord op deze vragen, dan kan Upsteam jou daar absoluut bij helpen. Digitaal klantcontact verandert snel door de komst van nieuwe technologische mogelijkheden, toenemende digitalisering, veranderend social media gebruik en de sterk wisselende klantbehoeftes. Zo snel dat je je misschien afvraagt of je in jouw digitale klantcontact nog steeds de juiste middelen inzet en aan de klantwensen tegemoet komt. Samen met Upstream zet je de stap naar verdere professionalisering in online klantenservice.

Inspiratiesessie digitaal klantcontact

Je kunt Upstream benaderen om  advies in te winnen bij het selecteren en implementeren van de meeste geschikte online kanalen die passen bij jouw doelgroep en organisatie. Hebben jij en jouw collega’s behoefte aan inspiratie over de nieuwste en toekomstige vormen van digitaal klantcontact? Dan kan Upstream een inspiratiesessie verzorgen. Zo’n sessie maakt iedereen bewust van het veranderende landschap, de mogelijkheden die er zijn en de urgentie om mee te bewegen.

Training online klantenservice

Heb je behoefte aan meer praktische ondersteuning? Of kun je onze ervaring goed gebruiken bij het kiezen van de juiste tool, platform of social media kanaal om de meest optimale online klantenservice te bieden die aansluit bij jouw klanten en relaties? Met trainingen en advies kan Upstream jou en jouw collega’s bijscholen op om op persoonlijke, inlevende, efficiënte en klantgerichte wijze te communiceren met klanten. Ook kunnen we adviseren hoe je het digitale klantcontact van de toekomst kunt inrichten en organiseren. Een op maat gemaakte training webcare of training How to Chat behoort tot de mogelijkheden om online klantcontact een professionaliseringsslag te laten doormaken. Lees ook de 6 tips voor digitaal klantcontact, “hoe help je een klant echt?”.

Visie Upstream op digitaal klantcontact: Human vs Digital?

In hoeverre is klantcontact te automatiseren, zonder de menselijke maat te verliezen? Kunnen chatbots complexe problemen van klanten analyseren en oplossen? Ons antwoord is niet of-of, maar juist en-en. Een goede combinatie van de digitale mogelijkheden en goed opgeleide en enthousiaste medewerkers met passie voor het product, dienstverlening en de klant levert dé klantenservice van de toekomst.

“Digitaal klantcontact: de weg naar sneller dan realtime en ongekende kwaliteit. Hoe kun je klanten beter begrijpen en de relevantie verhogen in een digitaliserende wereld? Klanten zijn straks loyaler aan een gebruiksvriendelijke interface met een compleet gepersonaliseerde realtime ervaring dan aan een merk.” Arne Keuning over het boek ‘Customers the day after tomorrow’ van Steven van Belleghem.

Meer diensten

Webcare

Upstream helpt om klantgerichte effectieve webcare in uw organisatie te implementeren. Van bepalen strategie, inrichten monitoring, tone-of-voice tot begeleiding van […]

Lees verder…
Contact