Training webcare in de praktijk op 7 september 2016

door Arne Keuning op

Training webcare in de praktijk op 7 september 2016

Op vrijdag 9 september 2016 wordt de training ‘Breng webcare in de praktijk” georganiseerd. De training wordt gegeven door Antina van der Veen en Arne Keuning.

Webcare is meer dan alleen maar klanten te woord staan op social media. Door middel van webcare werk je als organisatie aan je reputatie, branding, de loyaliteit van je klanten en uiteindelijk ook de klanttevredenheid. Als je nog geen webcare geïmplementeerd hebt in je organisatie, kan het nogal overweldigend zijn.

In de training ‘Webcare in de praktijk’ leer je onder andere een gedegen webcarestrategie op te stellen voor de organisatie, webcare structureel in te richten in een organisatie en in te schatten wat de gekozen webcarestrategie bijdraagt aan de band met klanten en de reputatie van de organisatie.

In kleine groepen van maximaal 15 deelnemers wordt haarfijn uitgelegd wat webcare is en hoe je dit voor je bedrijf of (overheids-)organisatie kunt implementeren. De training vindt plaats op 9 september van 10:00 uur tot 16:30 uur. Wij zorgen voor een gezonde lunch!

Speciale zomeractie:

    • Schrijf jezelf in en ontvangt een korting van 25% van de prijs voor de training
    • Schrijf jezelf en een collega in en ontvang 50% korting op de prijs van de training.  (2 voor de prijs van 1!)
    • De zomeractie loopt tot 6 september 2016. Wees er snel bij!

Wil je meer weten? Bekijk dan https://www.upstream.nl/training-webcare. Lees ook de reviews van eerdere deelnemers!

Arne Keuning is onderdeel van

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (102)
Contact