Peter Kentie over citymarketing

door Arne Keuning op

Peter Kentie over citymarketing

Op dinsdag 29 september 2015 nam Peter Kentie, Citymarketeer Eindhoven, op Media Villa Arnhem het publiek mee in zijn visie en aanpak in Eindhoven. Bekijk hieronder de video van zijn presentatie over citymarketing.

Niet het mooiste, maar het spannendste meisje van de klas schopt het vaak het verst…

Een uitspraak van Peter Kentie, citymarketeer van Eindhoven. Die stad heeft zijn imago van oninteressante industriestad om weten te buigen naar een wereldwijde reputatie als misschien wel de leukste, hipste en meest vooruitstrevende stad van Nederland. Hoe heeft Eindhoven en Peter Kentie dat voor elkaar gekregen?

Peter Kentie nam Media Villa Arnhem op dinsdag 29 september 2015 mee in zijn visie en aanpak over citymarketing Eindhoven. Na de presentatie van Peter Kentie op Media Villa Arnhem is deze presentatie over citymarketing nogmaals gehouden voor de gemeente Arnhem als input voor de stappen naar Citymarketing Arnhem.

Wil je meer weten over wat Upstream heeft gedaan op gebied van advies over citymarketing en opdrachten bij o.a. VVV Nederland, NBTC en andere destinatiemarketing organisaties? Neem contact op met Arne Keuning

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arne Keuning is onderdeel van

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (102)
Contact