Tanja Jans

Online communicatieadviseur, trainer en manager social hub

Tanja Jans is gespecialiseerd in online communicatiestrategie, inzet van social media in crisiscommunicatie en social media inzet in het algemeen. Voor Upstream verzorgt zij de training ‘Webcare in de praktijk‘.

Tanja heeft veel werkervaring op allerlei gebieden: internetcommunicatie, campagnestrategie, social media strategie, webcare, online fondsenwerving en marketing.

Tanja werkte als online strateeg bij verschillende organisaties, als de Consumentenbond, Centrum Publieksparticipatie, Voedingscentrum, Cordaid, Radboud Medisch Centrum, Studiecentrum Bedrijf en Overheid, ROC Tilburg, Nationaal Crisis centrum, diverse Ministeries en vele andere organisaties.

Daarnaast is ze oprichter van de Social Media Club Den Haag en blogger bij Marketingfacts.nl. Met relativeringsvermogen en humor kan Tanja aansprekend en gepassioneerd vertellen over haar vakgebied.

Momenteel werkt ze als manager Social Hub voor UWV en is ze verantwoordelijk voor het aansturen van de Social Media Hub, uitbreiden van het team, het opzetten van online communicatiebeleid en het opzetten van een newsroom. Ook is ze bezig met het versterken en professionaliseren van de UWV-webcare.

Contactgegevens

Vul onderstaand formulier in om een bericht te sturen naar Tanja Jans. Gegevens worden niet opgeslagen voor andere doeleinden.

Tanja Jans - Online communicatie advies en strategie

Als beginnend webcare-medewerker ben ik uitgebreid voorzien van alle algemene informatie om namens mijn werkgever de social media correct te verzorgen. Wat is zelf erg leuk vond, is dat Tanja ook de moeite heeft genomen om zich te verdiepen in de deelnemende bedrijven, en berichten van mijn eigen organisatie terug te zien in de presentatie. Top!

Deelnemer gemeente Rheden

Medewerker KCC

Tanja Jans heeft ons congres Kindervoeding 2.0 (met veel aandacht voor communicatie via social media) voor JGZ-professionals met veel overgave voorgezeten. Haar enthousiasme, kennis en ervaring op het gebied van social media en haar persoonlijke inbreng heeft een positieve invloed op het succes van de dag gehad.

Els van Gurp

Projectmanager Voedingscentrum

Laatste blogs van Tanja

Bekijk alle blogs (1403)
Contact