Tanja Jans

Social Media Strateeg en Manager Socials, trainer en spreker

Tanja Jans is gespecialiseerd in online communicatiestrategie, inzet van social media in crisiscommunicatie en social media strategie in het algemeen. Voor Upstream verzorgt zij de training ‘Webcare in de praktijk‘.

Tanja heeft veel werkervaring op allerlei gebieden: internetcommunicatie, campagnestrategie, social media strategie, webcare, en de projectmanagement van websiteprojecten.

De laatste jaren richt ze zich vooral op het inrichten en opzetten van social teams binnen organisaties, en het opstellen van beleid en strategie voor zowel social als in de samenwerking met het webcare team.

Tanja werkte als online strateeg bij verschillende organisaties zoals Cordaid, ANWB, UWV, Gemeente HLTsamen, het Nationaal Crisis Centrum en een aantal ministeries zoals VWS, BZK en Buza.

Daarnaast is ze oprichter van de Social Media Club Den Haag en blogger bij Marketingfacts.nl. Met relativeringsvermogen en humor kan Tanja aansprekend en gepassioneerd vertellen over haar vakgebied.

Na het recentelijk herinrichten van het social team bij UWV en het daar opzetten van een newsroom werkt ze momenteel als Social Media Manager bij een aantal gemeenten (HLTsamen) Daar is ze verantwoordelijk voor het professionaliseren van de redactie en de samenwerking met webcare, het opstellen van een content- en kanalenstrategie en het inrichten van een newsroom.

 

Neem contact op met Tanja Jans

Vul onderstaand formulier in om een bericht te sturen naar Tanja Jans. Gegevens worden niet opgeslagen voor andere doeleinden.

Tanja Jans - Online communicatie advies en strategie

Als beginnend webcare-medewerker ben ik uitgebreid voorzien van alle algemene informatie om namens mijn werkgever de social media correct te verzorgen. Wat is zelf erg leuk vond, is dat Tanja ook de moeite heeft genomen om zich te verdiepen in de deelnemende bedrijven, en berichten van mijn eigen organisatie terug te zien in de presentatie. Top!

Deelnemer gemeente Rheden

Medewerker KCC

Tanja Jans heeft ons congres Kindervoeding 2.0 (met veel aandacht voor communicatie via social media) voor JGZ-professionals met veel overgave voorgezeten. Haar enthousiasme, kennis en ervaring op het gebied van social media en haar persoonlijke inbreng heeft een positieve invloed op het succes van de dag gehad.

Els van Gurp

Projectmanager Voedingscentrum

Laatste blogs van Tanja Jans

Bekijk alle blogs van (102)
Contact