Amy Colsters - Upstream - Office Assistent Amy Colsters Office Assistent & Administratie
Op zoek naar een goede interim-professional of interim-manager voor uw interim-opdracht in uw organisatie? Upstream biedt, naast strategisch advies, ook interim management.

Interim Management nodig?

Wanneer u tijdelijk géén of niet de juiste medewerker, manager of directeur voorhanden hebt voor uw project, voor uw team, voor uw afdeling of om uw organisatie te leiden, kunt u een beroep doen op de interim professionals en interim managers uit het Upstream netwerk. Wanneer u tijdelijke bezetting of expertise nodig heeft bijv. in geval van ziekte, tijdens de werving & selectieprocedure van een vaste kandidaat of juist om extra vaart en digitale kennis toe te voegen aan uw project, team of organisatie dan kan interim management door Upstream de oplossing zijn.

Tijdelijke inzet met blijvend resultaat

Wij nemen de rol van ad interim medewerker, manager, directeur of bestuurder op ons en helpen gedurende een tijdelijke periode in uw organisatie en streven bij interim management altijd naar een blijvend resultaat. Wij richten ons bij het vinden de geschikte professional op kennis en ervaring op het gebied van verandermanagement, digitaal leiderschap, projectmanagement, vakkennis en met goede digitale vaardigheden en communicatieve eigenschappen. Zo kunt u stappen maken in het digitale tijdperk.

Interim Managers met digitaal DNA

Upstream biedt interim management om organisatorische. leidinggevende en bestuurlijke vraagstukken op te lossen. Wij selecteren zorgvuldig ervaren interimmers uit ons netwerk die zich bewezen hebben als interim kwartiermaker, programmamanager, teamleider, interim manager of interim directeur om organisaties verder te helpen in het digitale tijdperk met hun specifieke vaardigheden, kennis en digitaal leiderschap.

Interim Professionals met digitaal DNA

Naast interim managers bieden wij ook interim professionals op het gebied van online marketing, communicatie, projectmanagement, programma management, community management en specialisten op het gebied van data, analytics, dashboarding, customer experience (CX), customer service, social media (monitoring), webcare, fotografie, video en contentcreatie.

Contact