Amy Colsters - Upstream - Office Assistent Amy Colsters Office Assistent & Administratie

Op zoek naar een goede interim manager voor uw organisatie? Naast consultancy, biedt Upstream ook interim management. Het inhuren van een digitaal gedreven manager uit ons netwerk lost direct uw kennis- of capaciteitsprobleem op.

Interim manager nodig?

Upstream, een adviesorganisatie op het gebied van digitalisering en digitale transformatie, heeft het netwerk van kennisgedreven professionals om u te helpen. Deze consultants, managers en ook bestuurders hebben jarenlange ervaring en expertise in diverse branches en diverse rollen. Wij lossen graag het tijdelijke kennis- of capaciteitsprobleem op uw afdeling of binnen uw organisatie op met interim management.

Digitaal vaardig en digitaal gedreven

Wij hechten veel waarde aan het continu leren en een leven lang ontwikkelen. Daarom bieden wij onze professionals ook nieuwe inzichten en vaardigheden via onze kennissessies. Zo blijven wij digitaal vaardig en kunnen wij u de juiste stappen adviseren in het digitale tijdperk.

Voeg digitaal leiderschap toe

Het tijdelijk aanstellen van een interim manager of interim directeur helpt om snel te kunnen excelleren en om specifieke digitale kennis toe te voegen aan uw team, MT of directie van uw organisatie. Zo haalt u digitaal leiderschap in huis.

Contact