Amy Colsters - Upstream - Office Assistent Amy Colsters Office Assistent & Administratie

Op zoek naar een goede interim professional voor uw interim opdracht in uw organisatie? Upstream biedt, naast consultancy, ook interimmanagement. Het inhuren van een digitaal gedreven interim professional uit ons netwerk lost direct uw kennis- of capaciteitsprobleem op.

Interim professional nodig?

Upstream, een adviesorganisatie op het gebied van digitalisering en digitale transformatie, heeft het netwerk van interim professionals om u te helpen. Deze consultants, projectmanagers en digitale specialisten hebben jarenlange ervaring en expertise in online marketing, digitale communicatie, community management, data-(analyse) en/of projectmanagement binnen diverse organisaties.

Voeg digitale expertise toe

Het tijdelijk aanstellen van een digitale, online en datagedreven professional voor een project of tijdelijke invulling van een functie helpt om snel te kunnen excelleren en om specifieke digitale kennis toe te voegen aan uw team en organisatie. Zo haalt u digitale expertise in huis met een professional met een digitaal DNA.

Digitaal vaardig en digitaal gedreven

Wij hechten veel waarde aan het continu leren en een leven lang ontwikkelen. Daarom bieden wij onze professionals ook nieuwe inzichten en vaardigheden via onze kennissessies. Zo blijven wij digitaal vaardig en kunnen deze interim professionals en interim managers u helpen met de juiste stappen in het digitale tijdperk.

Contact