Vincent van Kleef is een Amsterdamse fotograaf die de sociale kracht van Facebook, samen met zijn portretten en storytelling, gebruikte om zijn buurtgenoten in Bos en Lommer een gezicht te geven en met elkaar te verbinden.

Vincent is freelancefotograaf en storyteller in beeld maar heeft een consultatieve achtergrond in klantkennis en dialoogmarketing.

Het besluit om niet alleen met het hoofd beslissingen meer te nemen, maar ook vanuit het hart, heeft hem de stap laten zetten naar freelancefotograaf. Door het bundelen van zijn interesses en talenten is hij in staat om veel meer dan een fotograaf te zijn.

Een belangrijke vraag bij een fotoproject is, hoe zorg je ervoor dat het verhaal dat je wilt vertellen, het beste resoneert met je doelgroep?

Vincent weet goed de ‘vraag achter de vraag’ te achterhalen om zo met de klant mee te denken. Dat wordt door veel klanten erg gewaardeerd, evenals zijn vermogen om de persoon aan de andere kant van de camera op zijn of haar gemak te stellen. Vincent is gespecialiseerd in portret- en reportagefotografie en schrijft geregeld over zijn klanten op social media.

Vincent gebruikt zijn kwaliteiten als fotograaf en verhalenverteller voor wie een betekenisvolle boodschap te vertellen heeft. Hij fotografeert jouw medewerkers, klanten, project of thema, zodat de beelden helpen om het verhaal te vertellen.

 

Neem contact op met Vincent van Kleef

Vul onderstaand formulier in om een bericht te sturen naar Vincent van Kleef. Gegevens worden niet opgeslagen voor andere doeleinden.

Vincent van Kleef - Fotograaf
Bekijk alle blogs van (102)
Contact