Met ruim 15 jaar ervaring werkt Bas Boerman als digitaal ontwerper (UX/UI) vanuit Arnhem aan projecten over de hele wereld.

Als Studio Bas Boerman specialiseert Bas Boerman zich in het ontwerpen van toegankelijke en gebruiksvriendelijke interfaces voor het web en mobiele apparaten.

In samenwerking met de beste ontwikkelaars levert hij als Digital Designer, UX/UI designer, Web Designer, Interface Designer en Frontend Developer handgemaakte websites, apps, nieuwsbrieven en andere digitale producten van ontwerp tot oplevering.

Bas Boerman ontwierp o.a. de website en nieuwsbrief van Upstream. Daarnaast heeft Bas in de afgelopen jaren veel projecten gedaan voor klanten van Upstream. Zo ontwikkelde hij de website en community / platform van het Gelders Familiebedrijven Gilde, een blog specifiek voor de dijkgraaf en heemraden van Waterschap Vallei en Veluwe en nog diverse andere platformen, communities, blogs en websites.

Ook ontwierp hij websites als NRC Live, Marketingfacts TV en Toneelgroep Oostpool.

Naast ontwerpen houdt hij van fotografie, muziek, festivals, bier en Arnhem.

 

Neem contact op met Bas Boerman

Vul onderstaand formulier in om een bericht te sturen naar Bas Boerman. Gegevens worden niet opgeslagen voor andere doeleinden.

Bekijk alle blogs van (102)
Contact