Blog:

Where The Hell Is Matt Harding een hoax?

door Marco Derksen op

Where The Hell Is Matt Harding een hoax?

Op internet is niets wat het lijkt. Where The Hell Is Matt? lijkt een hoax. Of toch niet?

14 reacties

Profielfoto
Losttraveller op schreef:

Ik denk dat het verklaren van “het is een hoax” de echte hoax is… 🙂

Beantwoord

Profielfoto
Alexander Klopping op schreef:

Mja, dat geloof je nog na het daadwerkelijk bekijken van het filmpje?

Beantwoord

Dus jullie denken dat de hoax weer een hoax is? Tja, zoals gezegd, op internet is niets wat het lijkt dat het is dus het zou zomaar kunnen.

Beantwoord

Beantwoord

@Jaap: wat moet je nu nog geloven? Vreemde gang van zaken moet ik zeggen en Matt heeft al die onduidelijkheid zelf over zich afgeroepen.

Beantwoord

Beantwoord

@Sanne: heb bericht op zijn blogf inmiddels gelezen. Snap eigenlijk niet waarom hij dit nu de wereld in heeft gebracht? Jij enig idee?

Maar jij hebt met Matt gedanst? Heb je video ergens? Gaaf!

Beantwoord

Hij heeft dit gedaan op een bijeenkomst van creatieven, die geinitieerd is door de initiator van TED. De clou van het hoax verhaal is dat zijn publiek juist van die 3d / special effects / animatronics makers zijn, dus deze mensen zouden al helemaal snel snappen dat het een geintje was en dat extra kunnen waarderen omdat ze er dagelijks mee bezig zijn. Niet (of juist wel) zo slim van hem. De videoootjes heb ik maar ik weet eigenlijk niet of ik die mag uploaden. Hele non disclosure van het kouwgommerk getekend destijds. Je kan me ook wel zien in het stukkie Amsterdam, aan de rechterkant. Daan Kortenbach staat er ook op. Het is alleen wat kort.

Beantwoord

Beantwoord

Beantwoord

Ik had na zijn eerste videootje een reactie op zijn blog geplaatst. Ik geloof met locatie NL erbij. Toen hij in april 2007 in A’dam zou komen heeft hij volgens mij iedereen uit NL een mailtje gestuurd. Ik denk dat hij dat met elke stad / elk land gedaan heeft waar hij reaguurders uit had. Wel raar ‘droog dansen’ zonder muziek trouwens. Maar ook een geinige, aardige vent.

Beantwoord

Beantwoord

Profielfoto
flopke op schreef:

Goed, ik ben laat, maar toch. Heb deze Matt-filmpjes altijd zo leuk gevonden, was even bang dat het echt een hoax was. Gelukkig niet. Vind het wel briljant, dit optreden.(Dit kan toch niemand geloven? Het is toch veel gemakkelijker en goedkoper om als je nu toch eenmaal een reiziger bent, overal te dansen, dan een vliegtuigromp in het water te gooien? Als hij over de elektronische poppen begint, weet je het helemaal zeker. Eén zo’n dansende pop zou al kapitalen kosten. En dat allemaal ‘om het geheim te houden’? De dansact op het laatst, vond ik geweldig. He did it again!

Beantwoord

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Marco Derksen is onderdeel van

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (1315)
Contact