Blog:

What's the Buzz in Brazil?

door Marco Derksen op

What's the Buzz in Brazil?

Na China en Rusland gaan we dit voorjaar op nieuwe media innovatiereis naar Brazilie. Brazilië is met zijn 190 miljoen inwoners en 8,5 miljoen vierkante kilometer het grootste land van Zuid-Amerika (het beslaat bijna de helft van dit continent) en het op vier na grootste ter wereld (alleen Rusland, Canada, de Verenigde Staten en China zijn groter). Brazilië staat ongeveer op de negende plek van de grootste economieën van de wereld. Brazilië behoort tot de zogenaamde BRIC-landen (Brazilie, Rusland, India en China) en is een van de snelst groeiende economieen ter wereld. Op woensdag 3 maart 2010 houden we in Utrecht een introductie over onze reis. We blikken terug op wat we gezien en meegemaakt hebben in China en Rusland, alvorens we laten zien wat de Brazilië reis van 5 tot 12 juni voor ons in petto heeft. Ter voorbereiding alvast wat feiten, cijfers en links over de Braziliaanse markt:

7 reacties

Buzz: Veel Brazilianen beleggen in teak – voor hun pensioen kopen ze een stukje woud waar ze deze houtsoort verbouwen. Lange looptijd, goed rendement, maar past het in de ontbossingsproblematiek?

Ondertussen: goeie reis gewenst!

Beantwoord

Je ziet in Brazilië de economie vlak voor je neus groeien.
De Brazilianen “willen” ook en zijn keihard aan het werk allemaal om de grootste te worden.
Met de WK voetbal 2014 en olympische spelen 2016 in het vooruitzicht gaat de wereld het na 2016 pas echt beseffen.

Wij zijn als nederlands bedrijf al 4 jaar actief in the crossmedia markt in Brasil. We halen steeds betere resultaten, dus meer klanten en meer omzet.
Als jullie hulp of info willen, schroom niet, en mail of bel even. We staan jullie graag terzijde.

mvg René Schaap, Connecting Media

Beantwoord

Beantwoord

Stormachtige ontwikkelingen inderdaad in Brazilië. De kwaliteit van de netwerken en het serviceniveau laten overigens nog wel veel te wensen over. De regering wil goedkope breedband introduceren.

Mocht iemand content nodig hebben van een journalist, die half in Nederland, half in Brazilië woont, dan hou ik me graag aanbevolen.

Beantwoord

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Marco Derksen is onderdeel van

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (778)
Contact