Blog:

Wat is de meest inspirerende locatie voor een brainstorm?

door Marco Derksen op

Wat is de meest inspirerende locatie voor een brainstorm?

Vandaag stelde ik op twitter de vraag wie mijn kon helpen aan een inspirerende lokatie voor 2 personen om dagje te brainstormen. Kort daarna stroomden de suggesties binnen die een te mooi overzicht geven om niet te delen:

10 reacties

Beantwoord

weet je wat leuk is Marco van dit lijstje, dat mijn General Manager van onze vergadercentra KimvanVelzen onze bedrijven niet noemt, maar klanten als ElizaKrul wel! Dat noem je toch ‘earned media’ of niet dan?

Beantwoord

Profielfoto
Arnhems jongetje op schreef:

Marco,
Ben benieuwd of jij, als wijkbewoner, al kennis gemaakt hebt/had met de Cultuurherberg? Het is een verassende omgeving in onze directe nabijheid waarvan de meeste Arnhemmers het bestaan en de schoonheid niet kennen.
Groeten,
Ewoud Vogels

Beantwoord

@Ronald: en zo hoort het, prachtig! Noem zelfs seats2meet ook vaak als voorbeeld van hoe earned media kan werken!

Beantwoord

Beantwoord

Beantwoord

Mooi pand. Goede keuken. Prachtig uitzicht. Even frisse neus over het Carmiggelt pad met een doorkijk over de Lappendeken. Langs Duivelsteen en Heksenkring weer terug met inspiratie. Als je het leest wordt je er al stil van…..

Beantwoord

in het hart van Bourgondisch Maastricht maak je kennis met de revolutie van 2D naar 3D printen. Een FabLab is een werkplaats waarbij iedereen zijn of haar eigen 2D of 3D-product kan maken m.b.v. computergestuurde machines: personal fabrication. Na een workshop met film en zelf 3D-producten maken discussieer je over wat de supersnelle technische ontwikkelingen betekenen voor jou en je organisatie. Zelf je bril printen, printen van hartkleppen m.b.v. je eigen stamcellen, maken van producten die tot voor kort onmogelijk waren etc. De dag sluit af met een borrel in een van de leukste cafeetjes en / of met een diner in een eetcafe of restaurant. Aanrader!

Beantwoord

Beantwoord

Beantwoord

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Marco Derksen is onderdeel van

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (1315)
Contact