Blog:

Vakantie in Finland

door Marco Derksen op

Vakantie in Finland

Afgelopen week hebben we redelijk impulsief besloten om binnenkort voor een paar weken op vakantie te gaan naar Finland. Scandinavie heeft me altijd al getrokken. Noorwegen en Zweden heb ik enkele malen bezocht in mijn tijd bij Organon. Heb destijds zelfs gesprekken gevoerd om te gaan werken bij Astra Hasle (tegenwoordig Astra Zeneca) in Stockholm, Zweden. Prachtige stad, prachtig land. Nu dus Finland. Via twitter kreeg ik al snel de ene na de andere suggestie aangereikt. Het is nog niet helemaal duidelijk hoe en wat we er gaan doen, maar de vliegtickets en de overnachting voor de eerste nacht in Helsinki zijn geboekt.

Van Otto Redegeld en Raimo van der Klein heb ik inmiddels al een aantal tips ontvangen (waarvoor nogmaals dank!), en de komende week zal ik zeker de links op finland.startkabel.nl en finland.startpagina.nl nog eens doorspitten.

Suggesties voor links of plaatsen die we moeten bezoeken zijn uiteraard welkom!

11 reacties

Beantwoord

Profielfoto
gijsbregt op schreef:

Ik ben een paar keer in Finland geweest, altijd voor de wintersport natuurlijk. Het lijkt me dat het buitenleven is wat je zoekt. In de winter was ik Lahti, Vuokatti en Kuusamo. Al die plaatsen bieden in de zomer ook veel te doen in bos en aan het meer. Vuokatti heeft een overdekte langlaufbaan, zeer bijzonder. Misschien eens een proeflesje nemen?

Beantwoord

Dank voor de tips Gijsbregt. We gaan inderdaad voor de natuur. Hoop dat het weer een beetje goed is. Op dit moment is het vergelijkbaar met Nederland: wisselend bewolkt met af en toe regen.

Beantwoord

Beantwoord

Profielfoto
Maarten op schreef:

natuurlijk moet je de kerstman bezoeken! Die woont in Rovaniemi, hoog in Finland net waar fins lapland begint

Beantwoord

Beantwoord

Beantwoord

Beantwoord

Beantwoord

Beantwoord

Profielfoto
Robin op schreef:

Lafaard! 😉
Zo veel moois te zien daar… check de verschillende flickr groups maar eens.

Beantwoord

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Marco Derksen is onderdeel van

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (1415)
Contact