Blog:

Upstream Strategies & More!

door Marco Derksen op

Upstream Strategies & More!

Het is al weer 6 jaar geleden dat ik besloot om mijn vaste baan op te zeggen om voor mijzelf te beginnen. De eerste jaren kenmerkten zich vooral door de vele nieuwe contacten, ideeen en iniatieven. Drie jaar heb ik gewerkt als digitale nomade met de huiskamer als vaste basis en Dauphine als lokatie voor mijn afspraken (ik werkte toendertijd vooral in Amsterdam).

Na enkele mislukte pogingen om het hele gezin mee te krijgen richting Amsterdam (waarvoor ik ze nog steeds dankbaar ben), heb ik begin 2008 definitief besloten om op zoek te gaan naar een kantoor in Arnhem. Het werd Sweerts de Landasstraat 65 waar ik samen met mijn nieuwe collega’s Marloes Lammers (via Twitter) en Matthijs van den Broek (op dat moment al ruim een jaar betrokken bij Marketingfacts) in mei 2008 introk.

Al mijn initiatieven waren inmiddels ondergebracht in Upstream Publishing BV. In korte tijd stroomde het kantoor vol met nieuwe mensen en ideeen waaronder Arnhem Direct (samen met Gerjanne Tiemens), DCLA (met Hanneke van Stokkom) en meer recentelijk Youngdone (met Stephanie de Smale). Bestaande initiatieven groeiden waardoor al snel nieuwe collega’s volgden. Bram Fasseur bij Marketingfacts, Mylene en Simen bij Arnhem Direct en last but not least Simone Weber, Onno Groen en Hilde van Dijk op projekten voor klanten. Dat laatste was eigenlijk nooit de bedoeling geweest, maar vanuit het netwerk kregen we steeds meer de vraag of wij organisaties konden helpen met de uitwerking van hun digitale media strategie. Samen met de collega’s op kantoor vormden we het virtuele bureau Upstream Projects waarmee we de afgelopen jaren aan prachtige projekten hebben mogen werken voor klanten als UMC St Radboud, Omroep Gelderland, HAN, AskNow, KCH, DeliXL, Efteling, WNF, Rabobank en ING.

Afgelopen jaar is duidelijk geworden dat ik al die aktiviteiten niet meer alleen kan aansturen en ik ben dan ook erg blij dat ik vanaf vandaag (geen 1 april-grap) een zakelijke partner heb die mij gaat helpen met de doorontwikkeling van het bureau. Emile Peters, ruim 10 jaar ondernemer waarvan de laatste jaren bij Max.nl is vanaf vandaag partner in het nieuwe bureau Upstream Strategies & More! (handelsnaam Upstream). Vanuit onze visie blijven we klanten helpen met de uitwerking van hun digitale media strategie waarbij onze focus in toenemende mate zal komen te liggen op food, zorg en sport & recreatie. Emile, welkom bij Upstream en we gaan de komende jaren knallen!

13 reacties

Beantwoord

Beantwoord

Beantwoord

Profielfoto
Robin Hos op schreef:

Emile en Marco veel succes. Ik hoop dat we in de toekomst ook nog samen zinvolle mobiele oplossingen kunnen realiseren.

Beantwoord

Heren! We proosten (helaas even niet vanuit Arnhem;-) op jullie samenwerking!! En kijken uit naar leuke dingen doen samen. Groeten Rachelle

Beantwoord

Dank voor felicitaties, we gaan er iets moois van maken! HJ en Vincent, leuk dat jullie ook op de borrel waren. Rachelle, die borrel doen we gewoon volgende maand opnieuw 😉

Beantwoord

Profielfoto
Anno Zijlstra op schreef:

succes, volg jullie op afstand, weer in NL ontmoet ik jullie/je graag eens , ondertussen welkom in Th.

Beantwoord

Profielfoto
Anno Zijlstra op schreef:

geloof in eigen kunnen , creativiteit en werkweken van vele uren zijn slechts voorwaarden tot succes, het is niet een ieder gegeven ondernemer te zijn
ik wens allen veel succes toe

Beantwoord

Marco,

Van harte gefeliciteerd met deze ontwikkelingen. Pas hoorde ik nog dat je qua ondernemerschap van ‘volwassenheid’ kan spreken als je minstens zes fulltime jaren er op hebt zitten. Als ik het zo lees is die periode definitief aangebroken!

Het is nog altijd erg inspirerend om te volgen hoe je je activiteiten ontwikkelt.

~ Stephan

Beantwoord

Marco, gefeliciteerd met je 6e ondernemers verjaardag. De afgelopen zes jaar is wel duidelijk geworden dat je een echte ondernemer bent.

En Emile, veel succes en plezier om samen met Marco een goed vervolg te geven aan deze eerste Upstream jaren!

Beantwoord

Beantwoord

Beantwoord

Beantwoord

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Marco Derksen is onderdeel van

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (778)
Contact