Inspirerende spreker & dagvoorzitter

Marco Derksen inspireert, spreekt en presenteert

Op zoek naar een inspirerende dagvoorzitter of spreker voor een congres, evenement, bijeenkomst of seminar? Marco Derksen inspireert, presenteert en spreekt ook incompany op bijeenkomsten voor medewerkers of klanten.

Marco Derksen - Digitale transformatie en digitaal leiderschap

Digitale transformatie en digitaal leiderschap

Marco Derksen heeft veel kennis en ruime ervaring met onderwerpen als digitale transformatie, digitaal leiderschap, digitale vaardigheden en digitalisering. Ook kan hij de snel veranderende wereld duiden, de impact op organisaties en maatschappij verklaren, vertellen over (belang en urgentie van) schaalbare en (netwerk-)organisaties, de opkomst van de platformeconomie en uitwisseling van kennis in openbare online kennisplatformen en communities.

Bekijk voor een indruk de registratie van de keynote van Marco Derksen op “B2B Goes Social” (Nyenrode) in juni 2013 en “de opkomst van de Platform Economie” (DrupalJam) in 2015. Lees ook het Doxis Magazine over “Op weg naar de zwerm” in 2017.

Het publiek waardeert zijn inspirerende en inhoudelijke bijdragen met goede waarderingen. Opdrachtgevers waarderen zijn grote inhoudelijke kennis en betrokkenheid op de onderwerpen en zijn inspirerende bijdrage aan congres, seminar of bijeenkomst.

Vraag Marco Derksen als spreker of dagvoorzitter

Vraag Marco Derksen als spreker voor een keynote, presentatie, kennisssessie of als dagvoorzitter op een congres, seminar of symposium over digitale transformatie of een ander gerelateerd onderwerp.

Neem contact via onderstaand contactformulier met Marco Derksen om over onderwerp, datum en tijdstip af te stemmen.

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (1407)
Contact