Service doe je samen

door Arne Keuning op 1 juli 2018

Op donderdag 29 november 2018 is het 5e Social Service Congres 2018 met als thema: ‘Service doe je samen’. Het programma is nog in ontwikkeling. De eerste sprekers zijn al bekend.

Service doe je samen - Social Service Congres 2018

Elk jaar heeft het Social Service Congres een thema. Dit jaar is dat: ‘Service doe je samen’.

Service doe je samen

Service is niet alleen de verantwoordelijkheid van de afdeling customer support of van het webcareteam. Meer dan ooit is service een mentaliteit die je met z’n allen moet aannemen! Service doe je samen en samenwerking is ook één van de succesfactoren voor digitale transformatie. En samenwerking geldt voor en met iedereen: zowel collega’s bij marketing, communicatie, juridisch, sales, financiën als met (logistieke) partners en leveranciers.

Ook klant helpt klant

Ook klanten kunnen klanten helpen op servicegebied; zij zijn immers de grootste experts en helpen elkaar steeds vaker op fora en (klant-) communities. Zo werk je samen met de mensen die je product of dienst goed kennen om samen andere klanten te helpen.

Programma Social Service Congres 2018

Op het programma van het Social Service Congres 2018 staan diverse sprekers van organisaties als Nuon, Natuurmonumenten, Politie Oost-Nederland en andere organisaties, die vertellen hoe zij door samen te werken de algehele klanttevredenheid verbeteren voor zowel klanten als medewerkers.

Momenteel worden meer sprekers en interessante cases voor het Social Service Congres met als thema ‘Service doe je samen’ gespot door Marco Derksen en Arne Keuning. Tips voor interessante sprekers en cases zijn van harte welkom!

Wil jij weten hoe je gezamenlijk service naar een hoger plan tilt? Kom naar het Social Service Congres op donderdag 29 november in Utrecht! Bekijk (binnenkort) het actuele programma, sprekers op www.socialservicecongres.nl en bestel ook direct je ticket.

Terugblik op het Social Service Congres 2017

Lees ook de blogs en artikelen geschreven over het door bezoekers hoog gewaardeerde Social Service Congres 2017:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (1402)
Contact