Blog:

Scoble: 'Microsoft sucks'

door Marco Derksen op

Scoble: 'Microsoft sucks'

Emerce: Robert Scoble (ex-Microsoft evangelist) haalt fel uit naar zijn voormalig werkgever in een blogbericht. Hij reageert daarmee op een bericht van Microsoft-medewerker Matthew Weyer die volgens Scoble te hoog van de toren blaast met beweringen over Microsofts webdiensten: "We zijn in de race om te winnen." Het gaat overigens niet best met de evangelisten bij Microsoft. Michael Gartenberg, de beoogde opvolger van Robert Scoble bij Microsoft, is na 3 weken al weer vertrokken.

5 reacties

Beantwoord

Beantwoord

Profielfoto
Kris Hoet op schreef:

Hey Marco – Just for the record – Matthew is geen Microsoft medewerker maar een MVP die zijn ervaring meedeelt van de MVP summit vorige week in Redmond. En ja, er is absoluut nog werk aan de winkel, maar wel spijtig dat een kanon als Scoble het enthousiasme van iemand als Matthew op die manier nekt.

– Kris (MSFT)

Beantwoord

Ah, dank voor de aanvulling Kris. Inderdaad jammer (en eerlijk gezegd ook onbegrijpelijk) dat Scoble zo reageert. Ja er moet nog (heel) veel gebeuren bij Microsoft. Maar nee, dit is niet de manier waarop je dat stimuleert. Het roept eerder een negatieve tegenreactie op.

Beantwoord

Beantwoord

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Marco Derksen is onderdeel van

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (1262)
Contact