Blog:

Proefcollege Digitale Communicatie

door Marco Derksen op

Proefcollege Digitale Communicatie

Vanavond een proefcollege digitale communicatie gegeven aan potentiele deelnemers van de Post-HBO opleiding Adviseur Digitale Communicatie & Nieuwe Media dat dit najaar van start gaat aan het Expertisecentrum Informatica, Media en Communicatie (EIMC) van de Hogeschool Arnhem en Nijmegen (HAN). Heeft me heel wat speurwerk gekost om te achterhalen waar al die afkortingen voor stonden. De collegezaal vinden waar ik vanavond moest zijn was een stuk makkelijker. Wat een borden daar aan de Ruitenberglaan 26 in Arnhem!

3 reacties

Profielfoto
Tom op schreef:

Marco, het was een topcollege! Een stevig en prikkelend verhaal dat snel door het publiek werd opgepakt. Leuk om te zien en te horen hoeveel verschillende opvattingen het publiek had over de mogelijkheden en toepassingen van digitale communicatie. Voor de een ‘dagelijkse kost’, voor de andere nog een redelijke ‘ver van mijn bed show’. Maar ik weet zeker dat iedereen met de nodige (nieuwe) vragen en antwoorden naar huis is gegaan. Zoals dat na elk goed college hoort!

Namens het EIMC-team: heel erg bedankt.

Tom Vermulst, opleidingsmanager.

Beantwoord

Profielfoto
corine op schreef:

Hoi Marco,
Het was echt leuk gisteravond! Voor een inleiding was heel helemaal goed. Richt je niet alleen op internet maar ook op microkaartjes, dvd, viral marketing, gaming etc. Ja kan het woord nieuwe media vervangen door social media. Je gaf met recht duidelijk aan dat het vooral de communicatie onderling heeft veranderd. Digitalisering levert je meer als je het deelt.Het zijn kleine kenniscentra.

Beantwoord

@Tom: dank voor het compliment en graag gedaan!

@Corine: leuk je gisteren eindelijk IRL te hebben ontmoet en dank voor de tips. Neem ik mee voor de eerste colleges in september!

Ben trouwens benieuwd hoeveel van de andere cursisten deze blog of de foto’s of Flickr weten te vinden.

Beantwoord

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Marco Derksen is onderdeel van

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (1407)
Contact