Blog:

Problemen met email

door Marco Derksen op

Problemen met email

De afgelopen dagen heb ik een probleem met mijn email (dat allemaal via gmail loopt) waardoor ik veel email niet ontvang. Mocht je geen reactie ontvangen op email die je de laatste dagen hebt gestuurd dan weet je nu waarom. Hopenlijk is het probleem snel opgelost!

2 reacties

Profielfoto
Michel op schreef:

Ja het gaat goed mis met Gmail. Ik heb hetzelfde probleem. Kreeg net eindelijk wat mail binnen die ik gisteren al had moeten krijgen en Gmail was vanochtend helemaal niet bereikbaar. Op de ‘zakelijk gmail'(Google Apps) doet het probleem zich overigens niet voor.

Beantwoord

In dit geval was het blijkbaar een combinatie van gmail en mijn eigen provider waardoor alle email werd tegengehouden. Kreeg zojuist het bericht van de provider binnen:

[i](…) Dit probleem is door mijn collega frank opgelost. Het probleem zat hem in een intelling voor het controleren op spam berichten. (…)[/i]

Als het goed is dus nu weer normaal bereikbaar!

Gebruik van gmail blijft een risico want als er problemen zijn is er niemand die ik even kan bellen of mailen over de status. Misschien toch maar eens over gaan naar een professionele oplossing om al mijn email te centraliseren.

Beantwoord

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Marco Derksen is onderdeel van

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (1262)
Contact