Amy Colsters - Upstream - Office Assistent Amy Colsters Office Assistent & Administratie

Wat is een platform en wat betekent een platformeconomie nu eigenlijk? Wat kun je met deze platformen en wat is een platformrevolutie? Lees en leer alles wat je moet weten over digitale platformen en hoe je deze kennis kunt gebruiken voor de platformeconomie van de toekomst. Bekijk hieronder een selectie van boeken over platformen.

Boeken over platformen

Boeken over platformstrategie

Boeken over platformeconomie

Het boek ‘Platformrevolutie – Van Amazon tot Zalando, de impact van platformen op hoe wij werken en leven’ van Martijn Arets is genomineerd voor de PIM Marketing Literatuur Prijs 2020! Welk boek draagt het meest bij aan de vernieuwing binnen het marketing vakgebied? Op 26 november 2020 hoor je welk marketingboek de jury verkiest en welke auteur met de prijs naar huis gaat.

Boeken over Amazon & Jeff Bezos

Het geheim van Bol.com

Blogs, evenementen en boeken over platformen

Bekijk ook deze blog waarin Maaike Linders beschrijft in hoeverre ‘klassieke’ platformen zoals Uber en Deliveroo de organisaties van de toekomst zijn. Op Managementboek.nl kun je nog veel meer interessante boeken over platformen, platformeconomie en platformrevolutie vinden.

Kijk ook in onze agenda voor actuele webinars, evenementen, congressen en presentaties over o.a. platformen, platformeconomie en meer interessante onderwerpen.

Contact